seckin_okul_2Bjq6.jpg

Özel Seçkin Kolejinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu ” toplantısı düzenlendi. Seçkin Koleji AKM salonunda gerçekleşen toplantıya akademik ve idari kadro katıldı.



2 Eylül 2019 Pazartesi
Gaziantep

Toplantıda, Seçkin Koleji Genel Müdürü Uğur Çekici 2019-2020 eğitim öğretim yılıyla ilgili gerçekleştirilmesi planlanan hedeflerin üzerinde durdu.Yeni eğitim-öğretim dönemi için akademik programların yol haritalarından bahsetti. Toplantıda  ayrıca Seçkin Koleji ailesine yeni katılan öğretmenler takdim edildi.Öğretmenlere,Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un EBA üzerinden yayınlanan konuşması izletildi.

 Seçkin Koleji Genel Müdürü Uğur Çekici, Gaziantep’te 25 yıldır eğitim öğretim hizmeti veren okulumuz seçilen okul değil seçen okul olmayı başarmıştır. Okulumuzun bu başarısının altında kurumsal kültürü, öğrenciyi merkeze alan eğitim sistemi, sağlıklı veli iletişimi ve öğrencilerin  yalnızca akademik alanda değil spor ve sanat alanında da gelişimlerine önem verilmesine dayanmaktadır.25.yılımızda da başarılarımıza yenilerini eklemeyi hedeflemekteyiz.2019-2020 eğitim öğretim yılının mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir dönem olmasını diliyorum,diyerek sözlerini bitirdi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi