aa_H20Ch.jpg

Yaklaşık bir yıl önce kurulan ve başarılı bir sezonun ardından bir üst lige çıkan Organizespor, sanayici ve iş adamlarından destek bekliyor.



23 Eylül 2019 Pazartesi
Gaziantep

1. Amatör ligde mücadele eden Organizespor, ilk sezonunda büyük bir başarı elde ederek, bir üst lige çıkmayı başardı. Kulüp futbolcuları, köylerde maddi imkânı olmayan sporculardan oluşuyor. Kulüp yönetimi bu çocukları spora teşvik etmek için köylere servis tahsis ediyor ve örnek bir davranış sergiliyor.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

 

Kulüp yöneticilerinden Erol Sevdim, kulübü daha iyi yerlere taşımak için sanayici ve iş adamlarından destek beklediklerini belirterek, ’’Biz diğer yönetici arkadaşlarımız ile birlikte zor şartlarda Organizespor’u kurduk. Mücadele ettiğimiz ilk sezon da büyük bir başarıya imza attık ve bir üst lige çıktık. Takımımız için mücadele eden bu çocuklar köylerde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan çocuklar. Biz kendi imkânlarımız ile bu çocukları spora kazandırmak istiyoruz. Ancak bütçemiz çok kısıtlı. Bu nedenle sanayici ve iş adamlarından destek bekliyoruz.’’ dedi.

Takım kaptanı Yunus Emre Demir ise kendilerine bu imkânı sunan kulüp yönetime teşekkür ederek, köyden gelen çocuklardan oluşan takıma destek verilmesini istedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi