uu_aw025.JPG

İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı İsmet Şerbetçi, ekonominin iyi gitmediğini, ticaret yapan insanların çeklerini uzatma yoluna gittiğini belirterek, ‘’Allah bu memleketin yardımcısı olsun.’’ dedi.



27 Eylül 2019 Cuma
Gaziantep

DETAY ÖZEL HABER

Kısa bir süre önce İyi Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu tarafından Şahinbey İlçe Başkanlığı’na atanan İsmet Şerbetçi gazetemize açıklamalarda bulundu. Emekliden, esnafa, sanayiciden, trafik sorununa kadar birçok sıkıntıya değinen Şerbetçi, belediyeleri eleştirdi.

EMEKLİ GEÇİNEMİYOR

Ekonominin kötüye gittiğini ve emeklinin geçinemediğini belirten Şerbetçi, ’’Ekonomi de ciddi sıkıntılar var.  Ticaret yapan firmalar, çeklerini ödeyemiyor. Adamın çekinin günü geliyor, ödeyemiyor. Karşıyı arayıp, şu çeki 15 gün, bir ay ertele diyor. Ayrıca, emekliler geçinemiyor. Bir emekli 2 bin lira maaş alıyor. 15 gün sonra hiçbir şey almadan parası bitiyor. Diğer 15 gün aç. Esnaf kirasını, vergisini, bağ-kurunu ödeyemiyor. Adam oturduğu yerin kirasını 1-2 ay sonra ödüyor. Şu anda yüzde 80 bu durum da.’’

ŞEHİR MERKEZİNDE 5 KİLOMETREYİ 1.5 SAATTE GİDİYORUZ

Şehir merkezindeki dönüş yasakları ve trafik yoğunluğu nedeniyle 5 kilometrelik bir yola 1.5 saatte varıyoruz diyen Şerbetçi, ‘’Bu şehirde 5 kilometre yolu trafikten dolayı 1.5 saatte gidiyorsak vay halimize. Ben bu memleketin yerlisiyim. Yaşım 57. 50 yıldan beri hep aynı yollar. İyi bellemişler sağa dönme, sola dönme, buradan gitme demeyi. Başka bir çözüm yok. Yıkın da bu şehrin içerisine iki köprü yapın, yol açın. Normal bir sanayici getirsinler, belediyeciliği kendilerinden iyi yapar. Bu memleketin Allah yardımcısı olsun. Şehirde hizmet yerine iyi gösteriş yapılıyor, tribüne oynanıyor.

HEDEFİMİZ ŞAHİNBEY DE BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Hedeflerinin Şahinbey’de İyi Parti’yi birinci parti yapmak olduğunu da vurgulayan Şerbetçi, sözlerini şöyle noktaladı: ‘’Göreve kısa bir süre önce başladık. Bizim hedefimiz Şahinbey’de İyi Parti’yi birinci parti yapmak. Geçmişten gelen bir siyasi tecrübemiz var. Eksiklerimizi görüp, tamamlayıp, ona göre kendimize bir hedef çizeceğiz. Ayrıca, kongrelere hazırlanacağız. 2-3 ay içerisinde hazırlıklarımızı tamamlayıp inşallah kongrelerimizi yapacağız. Partimize, ilçemize halkın teveccühü iyi. Ancak, iktidarın baskısı nedeniyle insanlar partimize gelip üye olmaktan korkuyor. Bırakın üye olmayı, partiye gelip çay içmeden dahi korkuyorlar. Bu nedenle bu ülkede yaşayan insanımızın Allah yardımcısı olsun.’’

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi