cc_m4FCF.jpg

Gaziantep’e havan topu mermisi düşüyor haberlerinin ardından yerli turistler Gaziantep ve bölge gezilerini iptal ediyor. Biz de yurttaşlarımıza sesleniyoruz:''Gaziantep gayet güvenli. Mermi düştüğü haberleri yalan. Gaziantep'e gelip gezebilirsiniz.''



16 Ekim 2019 Çarşamba
Gaziantep

DETAY ÖZEL HABER

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’deki terör unsurlarını yok etmek amacıyla başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’ ardından Suriye tarafından atılan bazı havan topu mermileri Mardin, Şanlıurfa ve çevresindeki bazı bölgelere isabet etmiş ve çok sayıda vatandaş yaşamını yitirmişti. Ulusal gazeteler ve televizyonların bu haberleri yansıtırken Gaziantep ismine yer vermesi nedeniyle yerli turistler Gaziantep’e gelmekten vazgeçmeye başladı.

TUR ŞİRKETLERİ HAFTAYA TURLAR OLMAYACAK DİYOR

Gaziantep’e gelen yerli turist turlarına hizmet veren bir firma yetkilisi gazetemize bilgi aktardı. O firma yetkilisi, ’’ Turist rehberlerinden edindiğimiz bilgilere göre yerli turistler Gaziantep ve bölge turlarını iptal etme kararı alıyorlar. Bu hafta sonundan itibaren turizm şirketleri şehrimize tur düzenlemeyecekmiş. Böyle olursa şehir ekonomisi zarar görecek.’’ dedi.

GAZİANTEP’TE HİÇBİR SIKINTI YOK

Gaziantep’te yayın yapan bir yerel gazete olarak şehrimize gelmeye çekinen vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Gaziantep şehir merkezi ve çevre ilçelerinde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Gaziantep'e gelip şehrimizi gezerek güzel yerleri görebilir ve şehrimizde eşsiz tatlarla buluşabilirsiniz.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi