aa_266Hv.jpg

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu istifaya davet eden İyi Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’na sert bi yanıt verdi



5 Aralık 2019 Perşembe
Gaziantep

Özkeçeci, “Daha önce başarısızlığı kabul eden Hocaoğlu, çamur at izi kalsın mantığıyla hareket etmektedir. Başarısızlığı kendisi kabullendi o nedenle istifa etmelidir” dedi.

Özkeçeci, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, şu görüşlere yer verdi:

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Sayın Oğuz Hocaoğlu’na hatırlatmak isterim ki, geçtiğimiz aylarda bir gazete ziyaretinde ‘’seçimlerde başarısız olduklarını halkın beklentilerine cevap veremediklerini’’vs. gibi sözlerle BAŞARISIZ! bir yönetim anlayışını kabul ettiğini ifade etmişti

Bugünkü yerel gazetelerde çıkan açıklamalarına bakılırsa, başarısız bir İl Başkanının Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini kullanarak gündemde kalmaya çalışması manidardır.

Bakanımızın, Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın ve Teşkilatlarımızın  gece gündüz şehrimiz için çalıştığını ve Gazi Şehrimize ‘’nasıl daha iyi hizmet verebiliriz’’ anlayışı içerisinde olduklarını hepimiz bilmekteyiz.

‘’Çamur at, izi kalsın’’ anlayışıyla siyaset yapanların bir arpa boyu yol alamayacakları kesindir.

Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu hakkında ‘’istifa etmelidir’’ sözleri ise ayrı bir vahim durumdur.

Mehmet Tahmazoğlu, Yaptığı projelerle halkımızın nezdinde her zaman takdiri toplamış ve alkış almıştır. Asıl istifa etmesi gereken kişi başarısız olduğunu bile bile o koltukta oturan Sayın Oğuz Hocaoğlu dur.

Yaklaşan kongresi nedeniyle gündemde kalmak için bizleri kendi oyununa alet eden İl Başkanını kınıyor, İYİ Parti seçmenlerinden ise kendi partisine faydası olmayan bu şahsa itibar etmemelerini bildirmek istiyorum.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi