aa_256kj.jpg

5 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan CHP Şehitkamil İlçe Kongresi öncesi bir basın toplantısı düzenleyen CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Coşkun Atalamış, kongrede ilçe başkanlığı için aday olacağını açıkladı.



19 Aralık 2019 Perşembe
Gaziantep

CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı için 5 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan kongrede mevcut başkan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olan Mehmet Coşkun Atalamış adaylığını açıkladı. Şehitkamil İlçe Binasında adaylık açıklamasında bulunan Atalamış, “İktidarın yolu yerelden geçer. Yerelde güçlü olmalıyız ki genele hükmedelim. 17 yıllık AKP enkazın temizlenmesi ancak CHP'nin iktidarıyla mümkündür. Ahbap çavuş ilişkileriyle yönetilen, bir ailenin ve yakınlarının sebepsiz zenginleşmesine neden olan, vatandaşlarını günden güne sefalete ve yoksulluğa iten, her olumsuzluk ve hatasında 'kandırıldım' kisvesi altına sığınan bu bağnaz zihniyetin son bulacağı düzlüğe giriyoruz.”

“DEMOKRASİYİ YENİDEN TESİS EDECEĞİZ”

Sözlerini sürdüren Atalamış, “Her şeyin çok güzel olduğu Türkiye'yi mümkün kılacağımız günlere çok az kaldı. Sorunları yerinde dinleyip yerinde çözüm üretmenin, insana insanca yaklaşmanın, şeffaflığın ve güvenilir olmanın yereldeki sonuçlarını 31 Mart'ta aldık ve 23 Haziran'da tescilledik. Gün birlik olma günüdür. Gün adaleti ve demokrasiyi yeniden tesis ve temin etme günüdür. Gün Mustafa Kemal Türkiye'sini yeniden inşa etme günüdür. Gün ülkemizi, ekonomimizi Arap şeyhlerine peşkeş çekmeye çalışanlara karşı Mustafa Kemal devrimciliğiyle cevap verme günüdür. Partimizin gençlik kollarından başlayarak birçok kademede görev aldım. Emeğin en yüce değer olduğu, cefakar, vefakar ve emektar örgütümüzün gücüyle, gençliğimizin heyecanı, kadınlarımızın desteğiyle üyesi olmaktan gurur duyduğum CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na adayım” açıklamasında bulundu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi