pp_EReC8.jpg

2020 yılına kısa bir süre kala hazırlıklar devam ederken vatandaşlar İstanbul'da yılbaşı kutlaması olacak mı merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl kapsamında Taksim Cumhuriyet Meydanı, İstiklal Caddesi ve Dolmabahçe'yi yeni yıl coşkusunu yansıtan renklerle ışıklandırmıştı. Peki İstanbul'da 2020 yılına girerken kutlama yapılacak mı?



28 Aralık 2019 Cumartesi
Güncel

2020 yılına girerken uzun yıllar ardından İstanbul’da yılbaşı kutlaması gerçekleştirilecek. Taksim Meydanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde her yılbaşı gecesi renkli gösterilere sahne oluyordu. Ancak İBB tarafından 2010'dan beri Taksim Meydanı'nda herhangi bir organizasyon yapılmıyordu. İBB bu yıl İstanbullulara yılbaşı coşkusu yaşatacak.

İSTANBUL’DA KUTLAMALARIN MERKEZİ ORTAKÖY

Yeni yıl gecesinde, İstanbul'un buluşma noktası olan Ortaköy Sahili de muhteşem bir gösteriye ev sahipliği yapacak. Deniz yüzeyine kurulacak platformda gerçekleştirilecek havai fişek gösterisi, İstanbullulara yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşatacak. Saat gece 24.00’ü gösterdiğinde başlayacak gösteri ile vatandaşlar yeni yıla hep birlikte girecek.

İETT 672 EK SEFER DÜZENLEYECEK

İETT de İstanbulluların sorunsuz bir yılbaşı geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Yılbaşı gecesi 22:00-06:00 saatleri arasında 17 hatta, 125 araç ile 672 ek sefer düzenlenecek. 7 gün 24 saat hizmet veren metrobüs hattında da yıl başı gecesi için ek seferler konuldu. 1 Ocak günü ise seferler pazar günü uygulanan sefer planına göre yapılacak. İstanbulluların konforlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşması için İstanbul'un merkezi noktalarına metrobüs dâhil ek seferler konuldu.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi