dd_3bKo4.jpg

CHP’de sonucu büyük bir merakla beklenen CHP Şahinbey Kongresi yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongrede ipi mevcut başkan Zeki Gürsel göğüsledi. 371 delegenin oy kullandığı kongrede Zeki Gürsel 284 oy alırken, rakibi Ömer Yılmaz ise 87 oy aldı.



29 Aralık 2019 Pazar
Gaziantep

CHP Şahinbey kongresi dün büyük bir coşku içinde yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede konuşmalarda parti içi tartışmalar ve eleştiriler yaşandı. Zeki Gürsel ve Ömer Yılmaz’ın yarıştığı kongreye partililer yoğun ilgi gösterirken, birçok partili kongrenin yapıldığı salona girmekte zorlandı. Kongre sonrası her iki adayda partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru’nun divan başkanlığı yaptığı kongreye CHP İl Başkanı Lütfü Demir, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Eski Bakanlardan Mustafa Yılmaz, Eski Milletvekillerinden Akif Ekici, Ahmet Yılmazkaya, Yaşar Ağyüz, eski il başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, partililerin 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin yapmış olduğu eleştirilere cevap verdi.

ZEKİ GÜRSEL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Mahmut Öztürk, Hanifi Kaplan, Bülent Öztürk, Mehmet Cihan Mercimek, Adnan Çelik, Ramazan Öztürkmen, Başak Akay, Tayfun Katrancı, Döndü Yıldız, Hatice Eker, Canan Ateş, Seda Sevinçer, Gaffar Özdoğan, Şefik Alkurt, Mehmet Göçmen, İmam Özdemir, Hüseyin Çelik, Reşat Gökalp.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi