aa_TXpa9.jpg

Okul yönetimi velilere mesaj çekti. ‘’Maddi kaynak problemi yaşamaktayız. Bu sorunun çözümüne katkıda bulunmak adına okul aile birliğine yardımda bulunmanızı, maddi durumu iyi olmayan velilerimiz ise bilgi versin.’’ denildi.



22 Ocak 2020 Çarşamba
Gaziantep

Okulların yarı yıl tatiline girmesinin ardından velilerden para talep etme dönemi de başlamış oldu. Şahinbey Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin velilerine whatsapp grubundan bir mesaj gönderildi. Mesaj da, ‘’Sevgili Anne Babalar! Şahinbey Belediyesi BİLSEM Okul Aile Birliği olarak Sömestr tatilinden sonra yeni açılacak olan atölyeler, dersliklerin donanımı, temizlik ve sarf malzeme giderleri için maddi kaynak problemi yaşamaktayız. Bu sorunun çözümüne katkıda bulunmak adına Okul aile birliğine yardımda bulunmayan öğrenci velilerimizden yıllık olarak okul aile birliği hesabına 15 Ocak 2020 tarihine kadar 200 TL yardımda bulunmasını talep ediyoruz. Maddi durumu olmayan velilerimizin okul aile birliğine bilgi vermesini rica ederiz.’’ denildi.

OKUL YÖNETİMİ BU CESARETİ NEREDEN ALIYOR?

Normal şartlarda velilerden para talep etmek, istemek yasak. Ama, okul yönetimi bu yasağı bir yana bırakın bir de velilere mesaj çekip para talep etmesi bu cesareti nereden alıyorlar? sorusunu akıllara getiriyor. Ayrıca, durumu iyi olmayan velilerin bilgi verilmesi istenilerek, maddi durumu iyi olmayan veliler fişlenmiyor mu? sorusunu akıllara getiriyor.

 

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi