aa_SgWea.jpg

Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ihtiyaç sahibi 7.000 aile için 1.000’er TL’lik yardım sözünü evden çıkamayan vatandaşlar için evlerinde teslim etti.



12 Nisan 2020 Pazar
Gaziantep

Korona virüsü ile mücadelesine ara vermeden devam eden Şahinbey Belediyesi alınan tedbirler çerçevesinde 7.000 aileye yapılan 1.000 TL’lik nakdi yardımında dağıtımını gerçekleştirdi. EVDE KAL kampanyasıyla dışarıya çıkamayan vatandaşların kapılarını çalan Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri sosyal yardım marketinden yardım alan ailelere 1.000’er TL’lik yardım desteğini dağıttılar. 

ŞAHİNBEY BÜYÜK BİR AİLE

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesinin sosyal marketinden faydalanan ailelere destek olduklarını belirterek “Şahinbey İlçemiz ülkemizin en büyük ilçelerinden birisi. Daha önce meclisimizle birlikte aldığımız kararla sosyal marketimizden faydalanan 7.000 ailemize 1.000’er TL’lik nakdi yardım yapılacağını duyurmuştuk. Bu doğrultuda ekiplerimiz dağıtımlarını gerçekleştirdiler. Biz vatandaşımızın rahatlığı ve huzuru için çalışıyoruz. Zor günler geçiriyoruz ve bu zor günleri omuz omuza birlikte aşacağız” dedi.

ALLAH BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Şahinbey Belediyesi tarafından kendilerine verilen nakdi yardımdan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden aileler “Allah başkanımızdan razı olsun bizleri hiçbir zaman darda bırakmadı. Hele şu zor günlerde bizlerin her zaman yanında oldu. Belediyenin sosyal yardım marketinden yararlanıyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bunun yanı sıra bizlere nakdi yardımda gönderdi. Aynı zamanda dezenfekte malzemeleri ve sabunda gönderdi. Vatandaşa yaptığı hizmetleri ve yardımları kimse inkar edemez” diye konuştular.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi