xx_75U1R.jpg

Mücahitler Mahallesi’nde Gaziantep halkına hizmet sunan Dağaçıkan Petrol, Opet’in bravo uygulamasında Türkiye’deki en iyi 100 istasyonu arasına girmeyi başardı.



6 Temmuz 2020 Pazartesi
Gaziantep

Opet, bravo uygulamasıyla her yıl en iyi müşteri memnuniyeti sağlayan 100 bayisini ödüllendiriyor. 2019 yılında ise en iyi hizmet veren bayilerin arasında Gaziantep’te üç bayi yer alırken, bunların başında ise Dağaçıkan Petrol’de yer aldı.


PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sunulan kaliteli hizmetle müşterilerini mutlu eden işletme personeli, Opet tarafından ödüllendirildi. Ödül olarak ise her personellere birer altın hediye edildi.


MÜŞTERİLERİMİZE HER ZAMAN KALİTELİ HİZMET VERMEYİ İLKE EDİNİYORUZ


Petrol yetkilileri, her zaman müşterilerine kaliteli hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek,’’Dağaçıkan Petrol olarak, amacımız Gaziantep halkına kaliteli ve güvenli hizmet vermektir. Bu anlayış ile yolumuza devam ediyoruz. Tabi ki, bu anlayış karşılıksız kalmadı ve Opet tarafından en iyi hizmet veren 100 bayi arasına girdik. Bu durum bizleri mutlu ediyor ve daha iyi hizmet vermek adına motive ediyor. Bize bu ödülü layık gören tüm yöneticilere teşekkür ediyoruz.’’ dediler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi