cc_fzkWT.jpg

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ile mesaj yayımladı.



9 Ocak 2021 Cumartesi
Gaziantep

Virüse karşı uygulanan tedbirler sürerken gazetecilerin hep ön saflarda mücadele ettiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Pandemi sürecinde alınan kararların ve uygulanan tedbirlerin hızlı ve doğru bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılmasında basınımızın etkisi elbette inkâr edilemez” dedi.

Başkan Kılıç, “Gazetecilik fedakârlık isteyen, ağır şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten dolayı zor bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte dahi gazetecilerimiz kamuoyunun haber alma özgürlüğünü kısıtlamamak adına gecelerine gündüzlerine katarak çalıştılar. Bu zor dönemde bile cefakâr gazetecilerimiz her zaman olduğu gibi fedakârca görevlerini yerine getirdiler. Pandemi döneminin görünmeyen kahramanları oldular. Bu yüzden onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Gazi Şehrimizde dinamik bir yerel basının olması, ilimizin ilçelerimizin tanıtılması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktadır.

Mesai mefhumu gözetmeksizin, her şartta görevlerini yerine getirirken basın meslek ve ahlak ilkelerini ve yöremizin iyi tanıtılması prensibini şiar edinen, Gazi Şehrimizin ve Oğuzeli’mizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunan gazetecilerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi