ss_6EYh8.jpg

CHP’nin afişlerini sökme dalgası devam ediyor. Son olarak bugün Gaziantep’te CHP tarafından asılan afişler, polis tarafından söküldü.



13 Nisan 2021 Salı
Gaziantep

CHP’nin il ve ilçe başkanlıklarına astığı ‘’128 milyar dolar nerede?’’ yazılı afişler toplatılıyor. Daha önce Bursa Mudanya’da toplatılan afişlerin ardından bugün CHP Gaziantep il başkanlığı ve ilçe başkanlıklarına ‘’128 milyar dolar nerede?’’ yazılı afişler asıldı.

TOPLATILDI

Pati binalarına asılan bu afişler, daha sonra polis tarafından toplatıldı. Partinin twitter hesabından yapılan paylaşım da,’’ İl Başkanlığımızca parti binalarımıza asılan"128 Milyar Doların Nerede" pankartlarımız haksız ve hukuka aykırı olarak kolluk kuvvetleri tarafından sökülmüş, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca el konulmuştur. Biz milletimiz adına sormaya devam edeceğiz; #128MilyarDolarNerede?’’denildi.

VEKİLLERDEN TEPKİ

Olayın ardından CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan’da afişlerin sökülmesine tepki gösterdi. Yılmazkaya, sosyal medya hesaplarından il başkanlığının açıklamasını paylaşırken, Kaplan ise ‘’ İl Başkanlığımızca parti binalarımıza asılan"128 Milyar Doların Nerede" pankartlarımız haksız ve hukuka aykırı olarak kolluk kuvvetleri tarafından sökülmüş, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca el konulmuştur. Biz milletimiz adına sormaya devam edeceğiz;

#128MilyarDolarNerede’’ dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi