OO_8sI5D.jpg

Haftalar önce yaşanan şiddetli rüzgârda Karataş Semt Pazarı çatısının bir bölümü hasar görmüş, sonrasında ise çatı onarılmadan pazar kurulmaya devam etmişti. Geçtiğimiz salı günü, yine şiddetli fırtınaya dayanamayan çatının bir parçası bir vatandaşın kafasına düştü. Yaralanan vatandaş hastaneye götürülürken, dün pazar kurulmadı.



21 Nisan 2021 Çarşamba
Gaziantep

DETAY ÖZEL HABER

Gazetemiz, geçtiğimiz günlerde bir haber yayınlamış, o haberde Karataş’ta bulunan semt pazarının çatısının şiddetli rüzgâra dayanamadığı için bir bölümünün kırıldığını, olayın pazarın kurulmadığı bir günde meydana gelmesinin olası bir faciayı önlediğini belirtmişti.

ÇATI ONARILMADAN PAZAR KURULMAYA DEVAM ETMİŞTİ

Olayın yaşanmasının ardından bir hafta pazar kapalı kalmış, ancak daha sonra çatının kırılan bölümü onarılmadan pazar kurulmaya devam etmişti. Hatta, çatının açık olan kısmından yağmur suları pazarın içine girmiş, böyle olunca da vatandaş yağmur altında alışveriş yapmak zorunda kalmıştı.

ONARILMAYAN ÇATI PARÇASI VATANDAŞI YARALADI

Geçtiğimiz salı günü yine kentimizde şiddetli rüzgâr etkili oldu. Rüzgârdan pazar yerinin çatısı da hasar gördü. Şiddetli rüzgâra dayanamayan çatının bir parça kırıldı ve insanların bulunduğu caddeye düştü. O esnada caddeden geçen bir vatandaş, bu parçanın kafasına isabet etmesiyle yaralandı ve hemen hastaneye götürüldü.

DÜN PAZAR YİNE KURULMADI

Dün(Çarşamba) Karataş’ta semt pazarı günüydü. Ancak, yaşanan olay nedeniyle, pazar kurulmadı. Pazarın kapılarına ise ‘Çatı tadilatı sebebiyle pazar kapalıdır’ yazısı asıldı. Sabah saatlerinden itibaren, alışveriş yapmak için pazar yerine giden vatandaşlar, pazarın kurulmadığını görünce şok yaşadı. Pazarın kapısındaki yazıyı okuduktan sonra geri dönen vatandaşlar, belediyenin uzun bir süre geçmesine rağmen çatıyı onarmamış olmasına tepki gösterdi.

PARK İÇİNE KÜÇÜK PAZAR KURULDU

Hal böyle olunca, bazı pazarcı esnafı, pazar yerinin karşısında bulunan parkın içerisine ürünlerini indirip satış yaptı. Parkın içerisi adeta küçük bir pazara dönüşürken, evinin ihtiyaçlarını buradan karşılamak isteyen vatandaşlar ne virüs dinledi, ne de sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü.

 

 



44_DFulL.jpg 1 / 4

3_69c6I.jpg 2 / 4

33_G3201.jpg 3 / 4

w_44b29.jpg 4 / 4




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi