ss_Y2DZo.jpg

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Bozkurt’un dün dikkat çektiği ve sokağa çıkma yasağına rağmen yoğun kalabalığın olduğu caddeye bugün Vali Davut Gül ile birlikte Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamları gitti. Cadde üzerinde bulunan esnaflarla tek tek sohbet eden Vali Gül, sosyal mesafe kurallarına uyulmasını ve dükkanların önünde kalabalıkların oluşmamasını için esnafı uyardı.



9 Mayıs 2021 Pazar
Gaziantep

Bilindiği üzere, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt dün birkaç fotoğraf paylaşmış, o fotoğraflarda Yukarıbayır bölgesinde bulunan bir caddenin oldukça kalabalık olduğu görülmüş ve cadde üzerinde bulunan bazı kozmetikçi ve giyimci dükkanlarının yasağı delerek dükkanlarını açıp satış yaptığına dikkat çekmişti.

BUGÜN VALİ GÜL VE KAYMAKAMLAR GİTTİ

Bozkurt’un fotoğrafını paylaştığı caddeye bugün Vali Gül, yanına Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamlarını alarak gitti. Polis ve zabıtanın geniş önlemler aldığı caddeye giden Gül, burada açık olan dükkanlara girdi ve esnafla sohbet etti. Burada esnaflara uyarılarda bulunan Vali Gül, dükkanların içerisinde ve önünde kalabalıkların oluşmamasını istedi.

POLİS VE ZABITA GÖREVİNİ SÜRDÜRDÜ

Vali Gül ve kaymakamların bölgeden ayrılmasının ardından polis ve zabıta cadde de kalmaya devam etti. Kalabalığın oluşmasına engel olan ekipler, bazı kişilere ise sokağa çıkma muafiyetinin olup olmadığını sorguladı. Gün boyunca sokak içinde devriye atan polis ekipleri, saat 17:00 itibariyle tüm açık isyerlerini kapattırdı ve sokak sessizliğe büründü.



vali_gul6_59vn5.jpg 1 / 10

vali_gul7_g8p3q.jpg 2 / 10

vali_gul8_TG629.jpg 3 / 10

vali_gul10_2UaIT.jpg 4 / 10

vali_gul_gAHri.jpg 5 / 10

vali_gul2_20X6H.jpg 6 / 10

vali_gul3_o2VyH.jpg 7 / 10

vali_gul4_PgaFR.jpg 8 / 10

vali_gul5_ste5t.jpg 9 / 10

vali_gul9_5kjkm.jpg 10 / 10

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi