OO_1GFoR.jpg

İnşaat sektörünün çatı kuruluşu İMKON’un Ankara’da yapılan genel kuruluna Gaziantep ağırlığını koydu. İbrahim Apa İMKON yönetimindeki yerini korudu, yeni yönetimde GAİMDER’in yeni başkanı Bora Kanevetçi de yer aldı.



28 Haziran 2021 Pazartesi
Gaziantep

Yurt genelinde 4 federasyon ve 74 birlik ve 120 bin müteahhitin çatı kuruluşu olan İMKON (İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu)’un genel kurulu Ankara’da yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde Tahir Tellioğlu yeniden başkan seçildi.

İMKON’un kuruluşundan beri etkin şekilde temsil edilen Gaziantep, bu seçimde Yönetim Kurulu’nda 2 isimle temsil edilmeyi başardı. Geçtiğimiz dönemde de Yönetim Kurulu’nda yer alan ve Gaziantep’te sektörün sorunlarını her fırsatta Ankara’ya taşıyan İnşaat Mühendisi İbrahim Apa Yönetim Kurulu’ndaki yerini korudu.

Mart ayında GAİMDER Başkanlığını kazanarak sektörün Gaziantep’teki temsilcisi olan, kısa sürede yaptığı çalışmalarla dikkat çeken, önceki hafta Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un çimento üreticileri birliği ile bir araya geldiği toplantıda, inşaat sektörünü Anadolu’daki birlik başkanları arasında temsil eden Bora Kanevetçi de İMKON’un Yönetim Kurulu’na girmeyi başardı.

Apa ve Kanevetçi’nin birlikte seçilmesiyle Gaziantep’te inşaat sektörü İMKON’da 2 isimle birlikte temsil edilmeye hak kazanmış oldu.

“GAZİANTEP’İN ORTAK BAŞARISI”

İMKON’un yeni Yönetim Kurulu Üyesi ve GAİMDER Başkanı Bora Kanevetci, 74 birliğin yer aldığı İMKON’da güçlü bir şekilde temsil edilmenin Gaziantep’in ortak başarısı olduğunu söyledi. Kanevetci “GAİMDER, Anadolu’daki 5 büyük dernekten birisi. Nitekim, bunun karşılığını İMKON’da güçlü bir temsil ile görmüş olduk. Bu göreve layık görülmek benim için elbette onur verici bir durum. Almış olduğum sorumluluğun farkındayım. Sayın Tahir Tellioğlu sektörümüzün sorunlarını çok iyi bilen bir isim. Gaziantep’e de her zaman büyük ilgi ve teveccühleri var. Yeni çalışma döneminde, İMKON çatısı altında Gaziantep’imizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi