aa_ui66V.jpg

Çeyrek asırdır Gaziantep’te eğitim öğretim hayatına devam eden Özel Seçkin Koleji, 2021-2022 eğitim öğretim yılına coşkulu bir törenle başladı. Törene Özel Seçkin Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.



7 Eylül 2021 Salı
Gaziantep

Okul bahçesinde yapılan tören, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Lise Müdürü Selçuk Karaturan, açılış konuşmasında öğrencilere seslenerek, ”Geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye’sini yaratacak olan sizlerin, okul öncesinden başlayarak, tüm eğitim sürecinizde, başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetişmenizi diliyorum. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının, okulumuza, ülkemize, insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Karaturan’ın konuşmasının ardından 1.sınıf ve anasınıfı öğrencilerinin balon uçurma etkinliği izlendi.

DAHA SONRA GÖSTERİLER İZLENDİ

Okul bahçesinde başlayan etkinlikler, daha sonra AKM salonunda devam etti. Salonda toplanan veliler, büyük bir heyecanla öğrencilerini izlediler. Burada bir konuşma yapan İlköğretim Müdürü Ayşegül Özalpaydın ”Çocuklarımızı uygarlığın yetişkin bir üyesi yapmayı, Atatürkçü hedefleri benimsemiş, araştıran ve sorgulayan, kendi kendine karar verebilen, kararlarının sorumluluğunu taşıyan, çözüm üreten bir nesil olarak yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Program, 1.sınıf ve anasınıf öğrencilerinin dans gösterileri, müzik dinletisi  ve pasta kesimiyle  son buldu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi