aa_8u0oX.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasman da Adana Demirspor’a konuk olan Gaziantep FK, sahadan 4-0 mağlubiyet ile ayrıldı ve ağır bir yenilgi aldı.



26 Eylül 2021 Pazar
Gaziantep

Hafta içinde Başakşehir’i mağlup eden temsilcimiz, dün ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaştı. Bu sezon süper lige çıkan ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor, hafta içinde Beşiktaş ile İstanbul’da 3-3 berabere kalmış ve kolay lokma olmadığını göstermişti. Böyle tehlikeli bir rakibe karşı deplasmanda zorlu bir maça çıkan Gaziantep FK, maç boyunca saha da pek varlık gösteremedi… Ev sahibi Adana Demispor seyirci avantajını ile maç boyunca üstün olan taraf oldu. Maça hızlı başlayan Adana temsilcisi, 3. Dakika da Yunus Akgün’ün golü ile öne geçti ve ilk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili bir futbol ortaya koyan Demirspor, 65. Dakikada Steven Caulker'in kendi kalesine attığı gol ile farkı 2’ye çıkarırken, 77’de İtalyan süper star Balotelli ile farkı 3’e çıkarttı ve rahatladı. Maçın son sözünü ise 83’te Assombalonga söyledi. Ev sahibinin kazandığı penaltı vuruşunu kullanan  Assombalonga, topu filelerle buluşturdu ve maçın skorunu tayin etti: 4-0

Öte yandan, Adana Demirspor’un Balotelli ile bulduğu 2 gol ise ofsayt olduğu gerekçesi ile iptal edildi.

Bu sonuç ile ev sahibi Adana Demirspor net bir galibiyet alarak puanını 9’a çıkartırken, temsilcimiz Gaziantep FK ise 8 puan da kaldı ve bu zorlu deplasmandan ağır bir yara alarak döndü.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi