as_wkIvw.jpg

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın, kuruluşunun 67. yıldönümü nedeni ile 08 Ekim 2021 Cuma günü, MMO Gaziantep Şube Binasında “Onur Yılı Plaket Töreni ve Kokteyl” düzenledi.



9 Ekim 2021 Cumartesi
Gaziantep

Törenin açılış konuşması Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aykut KOCALAR tarafından yapıldı ve Şube çalışmaları hakkında üyelere bilgiler aktarıldı.

Plaket Töreninde, Makina Mühendisleri Odasının, kuruluşundan bu güne, tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Oda’yı, mesleğini bu günlere taşıyan, özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan ve bir ömrü mesleğine adayan, meslekte 25, 40, 45 ve 50 yılını dolduran, Oda Üyelerine Onur Plaketleri takdim edildi.

Onur Yılı Plaket Törenine katılan,

Meslekte 50. yılını dolduran Oda Üyeleri, Mehmet Erdal DUYAR ve Ahmet YAĞCI,
Meslekte 45. yılını dolduran Oda Üyeleri, Mehmet Şükrü KARUSERCİ ve Akif BAYRAK,
Meslekte 40. yılını dolduran Oda Üyeleri, Hüseyin Emre KARKINER, Ümmügülsüm AVCI, İlhan BOZDANA, Cahit SAĞLAM, Bayram GÜLER ve Mehmet Sait ERCAN,
Meslekte 25. yılın dolduran Oda Üyeleri, Fahri ŞENGÜL, Murat YILDIRIM, Mehmet Hanifi AKGÖZ, Yılmaz KARAÇURUN, Ahmet ERKLİĞ, Kerem YELEKÇİ, Murat GÜLBAY, Serkan TALU, Ertan KUDAY, Sinan SIĞINDI ve Mehmet Veysel ÇAKIR’a Onur Plaketleri takdim edildi.
Plaket Töreni sonrasında müzik eşliğinde kokteyl düzenlendi, kokteylde üyelere eğlenme fırsatı ve sohbet etme imkânı sunuldu. Başkan Aykut KOCALAR, törenin kapanışında Şube Yönetim Kurulu adına, plaket alan tüm üyeleri kutlayarak, meslekte nice yıllar dileklerini iletti ve plaket törenine katılan tüm Oda Üyelerine ve ailelerine teşekkür etti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi