ss_46I1J.jpg

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun damadının GASKİ’den ihale aldığı iddialarının yankıları devam ederken, CHP’li Uğur Kalkan’dan şok bir paylaşım geldi. Kalkan, ''5.5 Milyon Lira'lık ihaleler alan Tahmazoğlu'nun damadı,bizimle yargı önünde hesaplaşacakmış. Hem bu ihaleleri mahkeme huzurunda bir kez daha ispat etmek, hem de özellikle Gaziantep'teki kurum ve kuruluşlardan ne kadar doğrudan teminle ihale aldıklarını mahkemede görmek için sabırsızlanıyoruz. Umarım bize bu fırsatı verirler.’’ dedi.



22 Ekim 2021 Cuma
Gaziantep

Dün yerel ve ulusal basında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun damadı ile ilgili ihale haberleri yer almış, bu haber kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Söz konusu habere göre, Abdullah Aksu’nun yönetim kurulunda olduğu şirketin Ak Partili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (GASKİ) milyonlarca liralık ihaleler aldığı ortaya çıktı. Şirketin 2017 - 2020 arasında aldığı ihalelerini toplam tutarı 5 milyon 427 bin 300 lirayı bulduğu belirtilmişti.

GASKİ SESSİZ KALDI

Haberin basında yer almasından sonra Aksu’nun şirketine ihale verdiği iddia edilen GASKİ’den konu hakkında herhangi bir yalanlama gelmedi.

AKSU YARGIYA MI GİDECEK

Bugün CHP’li Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kalkan yaptığı paylaşım da, ‘‘5.5 Milyon Lira'lık ihaleler alan Tahmazoğlu'nun damadı, bizimle yargı önünde hesaplaşacakmış. Hem bu ihaleleri mahkeme huzurunda bir kez daha ispat etmek, hem de özellikle Gaziantep'teki kurum ve kuruluşlardan ne kadar doğrudan teminle ihale aldıklarını mahkemede görmek için sabırsızlanıyoruz. Umarım bize bu fırsatı verirler.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi