aa_3s2qB.jpg

Furkan Vakfı’nın Kurucu Alparslan Kuytul’un Gaziantep’te düzenleyeceği konferans için asılan afişlerin zabıta tarafından toplatılmasının ardından Furkan Gönüllüleri astıkları afişlerin başında nöbet tutarken, bazı bölgelerde ise zabıta ile vakıf üyeleri arasında gerginlikler yaşandı.



20 Kasım 2021 Cumartesi
Gaziantep

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul’un konuşmacı olarak katılacağı ‘’İslam’da ibadet kavramı’’ konulu bir konferans planlandı. Çarşamba günü Gaziantep’te düzenlenecek olan konferans için spor salonu başvurusu yapıldı. Ancak, bu başvuru boş salon olmadığı gerekçesiyle reddedildi. Bu gelişmenin ardından Kalander Plaza kiralandı ve vakıf üyeleri tarafından afişler yaptırılarak, kentin farklı yerlerine asıldı.

ZABITA KALDIRDI

Vakıf üyeleri tarafından asılan afişler, daha sonra zabıta tarafından toplatıldı. Bunun ardından dün internet üzerinden tefsir sohbeti düzenleyen Alparslan Kuytul, bu konuya değindi. Kuytul, ’’Gaziantep’te zabıta afişlerimizi topluyor. Onlar bunu yaparsa, bizim arkadaşlar da yine afiş asacak ve gerekirse afişlerin başında nöbet tutacaklar.’’ dedi.

BUGÜN ZABITA İLE VAKIF ÜYELERİ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Bugün sosyal medyaya çok sayı da video düştü. O videolara bakıldığında afişleri toplayan zabıtalar ile bazı kişilerin arasında gerginlik yaşanırken, bazı üyeler ise yağışlı havaya rağmen afişlerin başında nöbet tuttuğu görüldü.

 



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi