aa_OB6i3.jpg

Bugün yapılan Gaziantep Bakkallar Odası kongresinde Vakkas Katırlı yeniden başkan seçilirken, bazı oda ve dernek başkanları da kongreye katılanlar arasında yer aldı.



12 Ocak 2022 Çarşamba
Gaziantep

Gaziantep Bakkallar Odası seçimi bugün yapıldı. 30 yıldan beri başkanlığını sürdüren ve tekrar aday olan Vakkas Katırlı, tek listeyle gidilen kongre de  8. kez başkanlığa seçildi.

Yeniden başkan seçilen Katırlı, marketlerin ve AVM’lerin küçük esnafı mahvettiğini ve bunların biran önce şehir dışına taşınması gerektiğini belirterek, sigara ve içki satışında yasak gelmesi gerektiğini vurguladı.

Gaziantep Bakkallar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Vakkas Katırlı’nın yönetimi şu şekilde oluştu;

Halil Soylu, Halil Demircioğlu, Ekrem Yıldırım, Doğan Akar, Hüseyin Çetintaş, Hüseyin Sarıgül, Yusuf Geçer, Mehmet Sezişli, İbrahim Halil Özeren, Selçuk Nafak.

BAŞKAN KATIRLI’YA BAŞARI DİLEDİLER

Öte yandan kongreye, İl Ticaret Müdürü İsmail İncesoy, GATEM Esnaf ve Sanayici Birlik Başkanı Enver Bal, Nakliyatçılar Oda Başkanı Zafer Aydıngüler, Toptan Gıdacılar Sitesi Başkanı Bayram Kumluca, 25 Aralık Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kıcıkoğlu katılan isimlerden oldu. Kongrenin ardından misafir oda başkanları başkan Katırlı’ya yeni dönem de başarılar diledi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi