ss_xcz5s.jpg

Defa life Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Uzmanları Op. Dr. Serhan Kanevetci ve Op. Dr. Ekim Sucu, spor cerrahisi ile ilgili bilgiler paylaştı.



13 Ocak 2022 Perşembe
Gaziantep

Hastane hekimleri, spor cerrahisi hakkında yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdiler: ‘’Spor cerrahisi, kas, eklem ve iskelet yaralanmalarının daha hızlı, daha etkin tedavisi için zaman içinde gelişen bir dizi teknik ve yöntemleri içermektedir.

Ortopedi ve Travmatoloji kliniğimizde  gerçekleştirdiğimiz  spor cerrahisi uygulamaları, günümüzde çok önem verilen profesyonel ve amatör sporcuların tedavisi kadar, benzer sakatlıklarla karşılaşan tüm hastaların tedavisinde kullanılır.

Spor ve sporcu sakatlıklarının tedavisinde spor cerrahisi tekniklerini kullanmakla beraber ameliyat öncesi ve ameliyat sonrasını içeren hazırlık ve rehabilitasyon süreçlerini de bir bütün olarak tek elden planlar ve bu sayede hastalarımızın en kısa sürede ve en yüksek aktivite performansıyla günlük rutinlerine dönmelerini hedeflenmektedir.’’

BAŞHEKİM DR.ULAŞ YANIK:’’SPORA DESTEĞİMİZİ KESİNTİSİZ OLARAK SÜRDÜRÜYORUZ’’

Başhekim Dr. Ulaş Yanık ise hastane olarak spora desteklerini sürdürdüklerini ifade ederek, ’’Sosyal sorumluluk kapsamında, Defa Life Hastanesi olarak her yıl olduğu gibi, bu sene de sporun ve sporcunun yanındayız. Gaziantep’i  başarılı bir şekilde temsil eden  Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde mücadele veren  ALG Spor Kulübü, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Lig’de  mücadele veren Merinos Voleybol takımı ve  Merinos Voleybol alt yapı bünyesinde yetişen sporcularına kesintisiz sağlık desteği sunuyoruz.’’ dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi