aa_P086p.jpg

Bugün yapılan Gaziantep Turistik Eşya Satıcıları Odası Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hüseyin Yaz yeniden başkanlığa seçildi.



13 Ocak 2022 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep Turistik Eşya Satıcıları Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı seçimde Hüseyin Yaz yeniden başkan seçildi.

Genel kurul da bir konuşma yapan başkan Yaz,’’Pandemi nedeniyle esnafımız çok zorlu günler geçirdi, geçirmeye devam ediyor. Ancak bu günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada sürekli sahada ve esnafımızın yanında olacağız. Önemli olan koltuk, mevki makam değil, hizmettir. Bu düsturlar çıktığımız bu yolda durmadan ilerliyoruz” dedi.

KAYIT DIŞI ÇALIŞANLAR HAKSIZ REKABETE YOL AÇIYOR

Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada kayıt dışı ile etkin bir şekilde mücadele edeceklerinin altını çizen Başkan Yaz, “Birinci amacımız, üyelerimiz, özlük, sosyal ve ekonomik haklarını korumak ve kollamak. Kayıt dışı ile etkin bir şekilde mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. Çünkü kayıt dışı çalışanlar haksız rekabete yol açıyorlar. Biz de bu haksız rekabete hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz” dedi.

YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Gaziantep Turistik Eşya Satıcıları Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Yaz, Salih Solak, Ahmet Muhtar Çiftçi, Aziz Yıldız, Hüseyin Ekşi İhsan Kökçü, Yönetim Kurulu Yedek Üyeler ise; Celal Solak, Ali İhsan Yıldırım, Erol Akyüz, Ahmet Kılınç, Bülent Koca, Murat Nurlan ve İsmail Yaz gibi isimlerden oluştu.

YAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca başkan Yaz, kongreye katılım sağlayan GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu’na, Ticaret İl Müdürü İsmail İlcesoy başta olmak üzere, diğer oda başkanlarına teşekkür etti.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi