ok_5sfQu.jpg

Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor maçının biletleri satışa sunuluyor.



15 Mart 2022 Salı
Spor

Fenerbahçe ile İttifak Holding Konyaspor arasında 20 Mart Pazar akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 30. hafta maçının biletleri satışa çıkıyor.
 
Biletler;
 
16.03.2022 Çarşamba günü saat 11.00 itibarıyla Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyelerine 1 adet bilet,
 
17.03.2022 Perşembe günü saat 11.00 itibarıyla Taraftar Kart sahiplerine ve Faturalı Fenercell abonelerine 1 adet bilet,
 
18.03.2022 Cuma günü saat 11.00 itibarıyla da genel satışa sunulacaktır.
 
Satışlar sadece www.passo.com.tr üzerinden yapılacaktır.
 
BİLET FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE:

İttifak Holding Konyaspor maçında cezalı olan bloklar ile ilgili önemli bilgilendirme
 
Takımımızın, ligin 28. haftasında Trabzonspor A.Ş.  ile oynadığı maç ile ilgili PFDK tarafından kulübümüze gönderilen yazıda aşağıdaki ifadelere yer verilmiş; Takımımızın ligin 30. haftasında 20.03.2022 Pazar günü İttifak Holding Konyaspor  ile oynayacağı maçta cezalı olan bloklar açıklanmıştır.
 
“1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 06.03.2022 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS TRİBÜNÜ C, D, L FENERIUM ALT AVİS TRİBÜN C, F, SPOR TOTO TRİBÜN C,D,L, MARATON ÜST TRİBÜN H, I blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.
 
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu”
 
İlgili bu karar doğrultusunda;
 
Trabzonspor maçımızı, yukarıda geçen bloklarda izleyen taraftarlarımız İttifak Holding Konyaspor maçında tribüne giriş yapamayacaklardır.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi