as_09Ngx.jpg

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk ediyor. 20 Mart Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Haftanın kapanış müsabakasını hakem Halil Umut Meler yönetecek.



19 Mart 2022 Cumartesi
Spor

Geride kalan 29 haftada hanesine 50 puan yazdıran Fenerbahçe, 3. sırada bulunuyor. İttifak Holding Konyaspor ise 29 hafta sonunda 55 puanla ikinci sırada yer alıyor.

KARŞILAŞMAYI HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

Fenerbahçe ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay.

İKİ TAKIM, SÜPER LİG'DE 41 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

İki takım, Süper Lig'de 41 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 31'ini Fenerbahçe, 7'sini ise İH Konyaspor kazandı. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi, 106 kez fileleri havalandırırken, yeşil-beyazlı ekip ise 46 gol kaydetti.

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor'u 20 kez konuk etti. Ekibimiz, sahasında oynadığı maçlarda 17 galibiyet aldı, İH Konyaspor deplasmanda 2 kez galip geldi. İki takım arasında Kadıköy'de oynanan 1 müsabaka ise berabere tamamlandı. İstanbul'da Fenerbahçe 58 gol atarken, yeşil-beyazlılar ise 20 kez ağları sarstı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi