AS_imjNU.jpg

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Kupası’na veda etmesi ve ardından dün Gaziantep Futbol Kulübü’ne 3-1 mağlup olması, taraftarın sabrını taşıdı. Galatasaray’ın en önemli taraftar grubu UltraAslan, resmi hesabına koyduğu açıklamasına ‘Sabrımız kalmadı’ diyerek, yönetimi istifaya davet etti.



21 Mart 2022 Pazartesi
Spor

Galatasaray’ın kötü gidişatı taraftarı üzmeye devam ediyor. Geçen hafta Barcelona’ya yenilerek UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden sarı-kırmızılılar, dün ise deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’ne 3-1 mağlup olması bardağı taşırdı. Alınan mağlubiyetin ardından taraftarın büyük bölümü yönetimi hedef tahtasına oturttu.

DAHA YÜKSEK SESLE İSTİFA!

Dün Gaziantep’te oynanan maçın ardından UltraAslan, resmi hesabından ‘Sabrımız kalmadı’ başlığı ile bir açıklama konuldu. Açıklama da şu ifadelere yer verildi:

‘’Sabrımız kalmadı.

Yıllık Olağan Genel Kurul öncesi acilen seçim kararı alınmalı. Galatasaray’ımızın kaybedecek bir dakikası bile kalmadı. Yönetemeyenler geleceğe yön veremez, beceremeyenler koltukları daha fazla işgal edemez! Fikrimiz değişmedi; daha yüksek sesle istifa!’’






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi