zx_Spr3J.jpg

Sezon başında Gaziantep FK’da hedef Avrupa kupalarına katılmak olarak açıklanmıştı. Ancak, sezonun bitimine 3 hafta kala takımın az da olsa küme düşme riski bulunuyor.



2 Mayıs 2022 Pazartesi
Gaziantep

Gaziantep FK, hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarını hüsrana uğratan temsilcimiz, Avrupa hayaliyle başladığı ligde son haftalara girilirken küme düşme riski ile karşı karşıya kaldı.

LİGİN BİTİMİNE 3 HAFTA KALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK, deplasmanda Fenerbahçe’ye mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı. Puan cetvelinde temsilcimizden bir alt sırada bulunan Giresunspor haftayı galibiyetle kapattı ve temsilcimizin üzerine çıktı. Böylelikle geçen hafta 15. sırada yer alan temsilcimiz, dün itibariyle 16. sıraya geriledi.

1 PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR

Herkes temsilcimizin ligde kaldığını düşünürken, küme hattında bulunan iki takımın haftayı galibiyetle kapatması, işleri karıştırdı. Puan cetvelinde Gaziantep FK’nın hemen altında yer alan Altay ve Rizespor hafta sonu oynadıkları maçlarını kazandı ve ligde kalma ümitlerini gelecek haftaya bıraktı. Şayet gelecek 3 maçı temsilcimiz kaybeder ve bu iki takım kazanırsa, ekibimiz ligden düşebilir. O nedenle, kırmızı-siyahlı ekimiz, kalan 3 maçtan alacağı bir puan ile ligde kalmayı garantileyecek. Ve o takdirde ligden düşen son iki takım Rizespor ve Altay olmuş olacak.   






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi