asd_G4U9r.jpg

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün de aralarında bulunduğu bir heyet, sarımsak toplayan kadınlar ile sohbet etti. Tarlada çalışan kadınlardan biri, Vali Davut Gül’e akaryakıt zamlarının kendilerini zor durumda bıraktığını ve bu zamlara ‘dur’ denilmesini istedi.



28 Mayıs 2022 Cumartesi
Gaziantep

Bugün Gaziantep’in Araban ilçesinde ‘Firik ve Sarımsak Festivali yapıldı. Festivale, Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, ilçe kaymakamı ve belediye başkanları katıldı. Festival için ilçeye giden heyet, burada bir tarlada sarımsak toplayan kadınlarla sohbet etti ve sarımsak ekimi hakkında bilgi almak istedi.

BİR VATANDAŞIN YAKIT ZAMMI İSYANI

Sohbet esnasında tarlada çalışan ve sarımsak toplayan ekibin çavuşu olduğu belirtilen bir kadın, oturduğu yerden kalktı ve Vali Gül’e yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekti. O vatandaş,’’ Sayın valim. Sizden tek isteğimiz akaryakıt. Gene geldi ya 1.5 TL zam. Şu akaryakıt zamlarına Allah rızası için dur deyin. Gerçekten zordayız zorda.’’ dedi.

FATMA ŞAHİN ARAYA GİRDİ, ‘PROJELERİMİZ VAR’ DEDİ

Vatandaşın akaryakıt isyanının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin araya girdi ve akaryakıt fiyatlarını aşağı indirmek için projelerinin olduğunu ve güneş enerjisi projesini hayata geçireceklerini söyledi.

CHP’Lİ UÇAR: ÇİFTÇİYİ DİNLEMEYE DAHİ TAHAMMÜLLERİ YOK

Vali Gül ile vatandaşın arasındaki diyalogu değerlendiren CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, ‘‘Akaryakıt zamlarından bunalan çiftçiyi dinlemeye dahi tahammülleri yok. İnsanımıza tepeden bakmayı öyle içselleştirmişler ki, onlar için yurttaşımızı geçiştirmek orada bulunanların hepsi için sıradan bir durum.’’ dedi.



ok_RGQ0q.jpg 1 / 3

df_0sbR9.jpg 2 / 3

sd_c0NzW.jpg 3 / 3

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi