ok_8TW5K.jpg

Gaziantep Üniversitesi’nin daha önce geleneksel hale getirdiği bahar şenlikleri, bu yıl henüz yapılmadı. Bu duruma öğrenciler sosyal medya üzerinden tepki gösterirken, şenliklerin yapılıp yapılmayacağı merak konusu.



30 Mayıs 2022 Pazartesi
Gaziantep

DETAY ÖZEL HABER:

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından birkaç yıl öncesine kadar ‘Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri’ düzenlenir, bu kapsamda konserler düzenlenirdi. Ancak, son 2-3 yıldan beri bu gelenekten vazgeçildi.

PANDEMİ BİTTİ ANCAK...

Son 2-3 yıldır pandemi nedeniyle bu şenliklere ara verilmişti. Ancak artık pandemi döneminin sonuna gelindi ve hemen hemen her yerde konserler, etkinlikler düzenleniyor. Ama Gaziantep Üniversitesi’nde bu yıl şenliklerin düzenlenip düzenlenmeyeceği henüz resmi boyut kazanmadı.

ÖĞRENCİLER TEPKİLİ

Şenliklerin henüz yapılmaması ve yapılacağına dair resmi takvimin netleşmemesi, üniversite öğrencilerinin tepkisine neden oluyor. Sosyal medya üzerinden duruma tepki gösteren bazı öğrenciler, üniversite yönetimine tepkili.

ÇOĞU ÜNİVERSİTE DÜZENLİYOR

Öte yandan Türkiye genelinde çoğu üniversite bahar şenliklerini düzenliyor ve önümüzdeki günlerde yapılacağına dair takvimler açıklıyor. Ama Gaziantep Üniversitesi’nde ne açıklanan takvim var, ne de bir duyuru.

Not: Fotoğraflar, 2019 yılı bahar şenliklerine aittir.



AS_Rq7qb.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi