xc_sOjal.jpg

Siyasetçi ve işletmeci Erol Satıloğlu, valiliğin hurdacılar ile ilgili aldığı karar ve büyükşehir belediyesinde zabıta daire başkanlığı değişikliğinin Gaziantep adına olumlu gelişmeler olduğunu söyledi.



9 Haziran 2022 Perşembe
Gaziantep

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde Gaziantep Valiliği, hurdacılarla ilgili saat kısıtlaması getirmiş ve belli saatler dışında hurda toplanmasını yasaklamıştı. Bunun yanı sıra, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda değişim yaşanmış ve Cafer Yılmaz’ın yerine, Ömer Yalın gelmişti.

OLUMLU OLARAK GÖRDÜ

Yaşanan bu iki gelişmeyi gazetemize değerlendiren Satıloğlu,’’Biliyorsunuz zabıta daire başkanımız değişti. Cafer Bey, vekaleten zabıtaya bakıyordu. Asaleten zabıta müdürümüz geldi. Yeni müdürümüz, 5 yıl mücadele etti. Başkan Fatma Şahin, Ömer Yalın’ı getirerek, doğru yaptı. 5 yıl geç bu kararın alınması yanlıştır. Çünkü, 5 yılda daire başkanı da, bizlerde yıpranduk. Bir insan nereye, kaç göreve bakabilir ki? Bir yere asaleten bakılması ile vekâleten bakılması arasında çok fark var. Şimdi, ben başka birisinin yerine nasıl bakabilirim? Bu yanlışlar düzeltilirse, memnuniyet daha da artar.’’ dedi.

HURDA TOPLAMA SAATLERİ DÜZENLEMESİ DOĞRU BİR KARARDIR

‘’Ayrıca, sayın valimiz, geçtiğimiz günlerde hurda toplayanlarla ilgili yeni bir karar alındığını açıkladı. Bu karar doğru ve yerinde bir karardır. Adam gece 03.00’da sokağa çıkıyor. Bu kişi ev mi gözlüyor, bir yerimi patlatacak kim biliyor? O nedenle, alınan bu kararı doğru buluyorum.’’






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi