as_horQl.jpg

Geçen yıl kümeye düşmeden zor kurtulan ve 300 milyon TL borcu olduğu söylenen Gaziantep FK’da sıkıntılar büyüyor. Kulüpten alacağını alamayan futbolcuların FİFA ve Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapmaya başladıkları söyleniyor.



10 Haziran 2022 Cuma
Gaziantep

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt, geçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme almış, Gaziantep FK’nın mali durumunun iyi olmadığını ve kulübün 300 milyon TL borcu olduğuna dair söylentilerin olduğunu belirterek, kulübün toplam borcunun ne kadar olduğunu Başkan Akınal’a sormuştu. Bozkurt, aynı yazısında, ’’Umarım Gaziantep FK’da Gaziantepspor gibi olmaz’’ temennisinde bulunmuştu.

BOZKURT’UN YAZISINDAN SONRA FUTBOLCULARIN FİFA VE FEDERASYONA GİTTİĞİ HABERLERİ YAYILMAYA BAŞLADI

Bozkurt’un yazısının üzerinden birkaç gün geçmeden, bazı gazeteler de kulüple ilgili üzüntü verici haberler yayınlanmaya başladı. Bazı yerel gazeteler de çıkan haberlere göre, kulüpten alacağını alamayan bazı oyuncuların FİFA ve Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’na başvurdukları bilgisine yer verildi.

TAKIM BU ŞEKİLDE NASIL YÜRÜYECEK?

Cevdet Akınal’ın başkanlığa gelmesinin ardından geçtiğimiz sezon ligde büyük hayal kırıklığı yaratan ve kümeye düşmeden son anda kurtulan kulübün, bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği ve bu mali sıkıntıların aşıp aşamayacağı merak konusu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi