FG_wGNzH.jpg

Belediyelere ait taziye evlerinde Ak Parti’nin siyasi propaganda yapması belediye meclisine taşınırken, CHP’li Kireç, ‘’Kamuya ait olan tesislerde siyasi propaganda yapılmasını doğru bulmuyoruz’’ dedi.



14 Haziran 2022 Salı
Gaziantep

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkâmil Belediyesi’ne ait bir taziye evinde partilileri ile bir araya gelmiş ve toplantı yapmıştı. Bu toplantının ardından gelen eleştirilerin ardından konuyu araştırmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre, taziye evlerini talep eden tüm partilerin kullanabileceği belirtilmişti.

KONU MECLİS GÜNDEMİNE GELDİ

Gelen bu eleştirilerin ardından konu Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine geldi. Dün Başkan Fatma Şahin başkanlığında yapılan meclis toplantısında, CHP Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Kireç,’’Sayın başkan, Büyükşehir ve Şehitkâmil Belediyesi’ne ait sosyal tesis ve taziye evlerini, bir partinin ilçe başkanı siyasi propaganda için kullanmaktadır. Bu davranışı doğru bulmuyoruz.’’ dedi.

Yılmaz’ın eleştirisine cevap veren Başkan Şahin, olaydan bilgisinin olmadığını, bu konu hakkında gereken hassasiyeti göstereceklerini söyledi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi