ok_7Xh9U.jpg

Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, kurduğu Tek Parti ile siyasete hayatına merhaba dedi.



16 Haziran 2022 Perşembe
Güncel

2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde yüzde 20 oy alma iddiası ile yola çıkan Tek Parti'nin genel merkez açılışı yapıldı. Açılışa Genel Başkan Ahmet Özal, il başkanları ve partililer katıldı.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI DİYORUZ

Genel merkez açılışına katılan Gaziantep İl Başkanı Erol Satıloğlu, Türk siyasetine yeni bir soluk getirmek için yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi: ‘'Bugün yeni ismi ile yola çıkan partimiz, yeni genel merkez binasını açtı. Bugün itibariyle, Ahmet Özal ile Türk siyasetine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz. Partimiz, yeni ismini ‘teknoloji ve ekonomi’den almaktadır. Merhum Turgut Özal’ın yarım kalan projelerini tamamlamak üzere, genel başkanımız Ahmet Özal önderliğinde, çalışmalarımıza start veriyoruz. Halka hizmet, hakka hizmet ve halka hizmet sloganı ile yola çıkarak, şimdi hizmet zamanı diyoruz. Ülkesi, vatanını seven, temiz siyaset yapmak isteyen tüm yurttaşlarımızı partimize davet ediyoruz.’’ dedi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi