sd_gCR7k.JPG

Oğuzeli Belediyesi ilçe genelinde eğitim gören bin ortaokul öğrencisine karne hediyesi olarak Deliklitepe Seyir Terası’nda faaliyet gösteren At Biniciliği tesisinde uzman eğitmenler eşliğinde ücretiz at biniş etkinliği düzenledi.



17 Haziran 2022 Cuma
Gaziantep

Çocukların 1 senelik yoğun çalışma temposunu almak için böyle bir etkinlik düzenlediklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Çocuklarımız pandemi sonrası yüz yüze eğitime başladıkları için hızlı bir maratona başladılar. Bizlerde bir nebze yorgunluklarını almak için ‘Oğuzeli’nde Ata Binmeyen Çocuk Kalmasın Projesini’ hayata geçirdik.

Başkan Kılıç “Oguzeli'mizde ata binmeyen çocuğumuz kalmasın projemiz kapsamında öğrencilerimizi ile Deliklitepe Seyir Terası'mızda misafir ettik. 

Tesisimizde keyifli ve heyecanlı bir gün geçiren minik yavrularımızın mutluluğu bizleride ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Belediye olarak hayata geçirdiğimiz sosyal, kültürel, eğitsel alandaki proje ve çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile karne heyecanı yaşayan tüm çocuklarımızın heyecanını paylaşıyor ve hepsini kutluyorum. 

Yıl boyu emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. 

Tüm öğrencilerimizi yaz tatilini iyi değerlendirmeleri ve çeşitli aktivitelerle hem öğrenip hem eğlenmeleri için Dündar Taşer Eğitim Merkezimize, Aziz Sancar Eğitim Merkezimize, ücretsiz açtığımız yaz spor okullarımıza, İngilizce kursumuza ve yaratıcı drama kursumuza davet ediyorum” dedi.



as_t60bY.JPG 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi