ok_Riulr.jpg

Geçtiğimiz günlerde belediye meclisinden onlarca arsanın satışı ile ilgili karar çıkartan Şahinbey Belediyesi, önümüzdeki günlerde 8 arsa satacak. Bir yanda arsa satan belediye, diğer yanda 60 milyon TL’ye okçuluk ve binicilik tesisi yaptırıyor.



23 Haziran 2022 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep’te belediyelere ait arsalar, parsel parsel satılmaya devam ediyor. Son arsa satışı Şahinbey Belediyesi’nden geldi. Belediye, 29 Haziran’da yapacağı ihaleler ile 8 arsayı ‘Arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle’ satışa çıkartacak.

25 ARSAYI SATMAK İÇİN MECLİSTEN KARAR ALINMIŞTI

Belediye, geçtiğimiz aylarda yapılan meclis toplantısında, 25 arsanın satışı için belediye meclisinden onay almıştı. Satışa çıkartılan 8 arsanın onayı alınan arsalara dâhil mi değil mi belirsiz.

60 MİLYONA OKÇULUK TESİSİ YAPTIRIYOR

Bir yanda halkın arsalarını gözünün yaşına bakmadan satan Mehmet Tahmazoğlu yönetimindeki belediye, diğer yanda Yeşilvadi Parkı yanına 60 milyon TL’ye mal olması beklenen okçuluk ve binicilik tesisi yaptırıyor.

MECLİSE TAŞINMIŞTI

Zira, hem arsa satan, hem de 60 milyon TL’ye okçuluk tesisi yaptırma yoluna giden belediyenin bu tutumu tepki çekmiş, CHP’li Bayram Yılmazkaya, geçtiğimiz günlerde konuyu TBMM gündemine taşımıştı. Meclis oturumunda söz alan Yılmazkaya, halka ait arsaları satan Şahinbey Belediyesi’nin sırf birilerine şirin gözükmek için 60 milyon TL’ye okçuluk tesisi yaptırdığını belirterek, okçuluk tesisinin acelesi mi vardı da belediyenin arsaları satılıyor? diye sormuştu.



ok_R7bCR.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi