sdf_2w22C.jpg

"KOBİ’ler için Yeşil Dönüşüm Projesi" toplantısı dün yapıldı. Divan Otel’de yapılan bu önemli toplantıya, kentteki hemen hemen her toplantıya, panele, etkinliğe katılan sanayi odası, ticaret odası, ticaret borsası, esnaf odalar birliği başkanları ve GAİB yönetiminden kimse katılmadı. Sadece oda başkanları değil, belediye başkanları da bu toplantıya katılmadı. Protokolün kentte düzenlenen önemli bir toplantıyı görmezden gelmesi, Gaziantep adına üzücü bir gelişme olarak değerlendirildi.



24 Haziran 2022 Cuma
Gaziantep

Dün Gaziantep, önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. TÜRKONFED ve Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) işbirliği, Akbank desteği, Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) ev sahipliğindeki "KOBİ’ler için Yeşil Dönüşüm Projesi" Divan Otel’de yapıldı. Toplantıya protokolden sadece Vali Davut Gül katıldı.

VALİ GÜL’ÜN DIŞINDA KİMSE KATILMADI

Gaziantep’te yapılan bu önemli toplantıya, Vali Gül’ün dışında Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ve yönetiminden, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetiminden, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, GAİB Koordinatörü Fikret Kileci, Esnaf Odalar Birliği Başkanı İsmet Özcan’da dâhil kimse katılmadı. Protokolün ilgisizliği sadece oda başkanlarıyla sınırlı kalmadı. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile diğer belediye başkanları da, toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı.

TOPLANTIDAN BİR GÜN ÖNCE BÜYÜKEKŞİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GİTTİLER

Kentte yapılan bu toplantıya katılmayan belediye başkanı Fatma Şahin ve bazı oda başkanları, geçtiğimiz Salı günü Ankara’ya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Mehmet Büyükekşi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KENT İÇİN KÖTÜ İMAJ OLDU

Gaziantep ve Türkiye genelinden sanayici, bankacı ve yöneticilerin katıldığı toplantıya kent protokolünün ilgi göstermemesi, Gaziantep’in saygınlığı ve prestiji açısından olumsuz bir durum olarak değerlendirildi.



asd_nGZ74.jpg 1 / 3

as_880Jj.jpg 2 / 3

asd_7V2Cp.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi