okl_YnCk1.jpg

Gaziantep FK'da yıllardır alt yapı koordinatörlüğü görevini sürdüren İsmail Acar’ın istifa etmesinin ardından gözler yerine kimin geçeceğine çevrilirken, kulüp yönetiminin Semih Yıkıcı ile bir görüşme yaptığı ve büyük ihtimalle Acar’ın yerine Semih Yıkıcı’nın getirileceği öğrenildi.



10 Ağustos 2022 Çarşamba
Gaziantep

Yıllardır alt yapıdan oyuncu çıkartamayan ve bu nedenle eleştirilerin hedefinde olan Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal ve yönetiminin, alt yapıda değişime gideceği öğrenildi.

İLK GÖRÜŞME SEMİH YIKICI İLE YAPILDI

Bu doğrultu da çalışmalarını sürdüren Başkan Cevdet Akınal ve kulüp yönetiminin, İsmail Acar’ın yerine getireceği isimlerle ilgili görüşmeler yaptığı ve bu kapsamda ilk görüşmenin ise Semih Yıkıcı ile yapıldığı öğrenildi.

YIKICI’NIN FİKİRLERİNİ ALDILAR

Geçtiğimiz Salı günü yönetimin U-17 teknik sorumlusu Semih Yıkıcı ile görüşme yaptığı ve fikir aldığı belirtiliyor.

SEMİH YIKICI KİMDİR?

Yönetimin yapacağı görüşmelerin ardından alt yapıyı kime teslim edeceği ile ilgili karar vereceği öğrenilirken, bizde adaylar arasında olan Semih Yıkıcı’nın kim olduğunu araştırdık. Yaklaşık 10 yıl amatör futbol oynayan Semih Yıkıcı, akademik kariyerine Gaziantep Üniversitesi BESYO bölümünden mezun olarak başladı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümünü başarıyla bitiren Yıkıcı, daha önce görev aldığı ‘Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi’nin kuruluş ve işleyiş yapısında önemli katkılarda bulundu. Ayrıca, Yıkıcı’nın UEFA A ve Çocuk Futbolu antrenörlüğü diplomalarının olduğu biliniyor.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi