fg_Yfr74.jpg

Şahinbey Belediyesi, yarın 24 arsanın satışı için ihale yapacak. Şahinbey’in yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay 16 arsanın satışı için meclisten yetki almış, yine dün yapılan meclis oturumunda 9 arsanın satışı için teklif getirmişti.



13 Eylül 2022 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te Ak Partili belediyelerin arsa satma yarışı devam ediyor. Şahinbey ilçe belediyesi, yarın 24 arsanın satışı için ihale yapacak. CHP’li Uğur Kalkan, ‘’Şahinbey Belediyesi ve Belediye Başkanı ‘Parsel parsel’ arsa satmaya devam ediyor. Yarın 340 milyon TL'lik arsaların satışı var.’’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR 16 ARSA İÇİN YETKİ ALDI, 9 ARSA DAHA SATMAYI PLANLIYOR

Arsa satışları sadece Şahinbey Belediyesi ile sınırlı değil. Toplam 2.5 milyar TL borcu olan ve geçtiğimiz aylarda 1 milyar TL daha borçlanmak için meclisten yetki alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay yapılan belediye meclisinde, 16 arsanın satışı için onay almıştı. Bununla da yetinmeyen belediye, dün yapılan Eylül ayı meclisi 1. Oturumunda, 9 adet daha arsanın satışı için teklif getirdi. Fatma Şahin başkanlığında yapılan oturumda, teklif, imar komisyonuna havale edildi. Cuma günü yapılacak olan meclis oturumunda maddenin meclisten geçmesi bekleniyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi