xc_6G4oU.jpg

AK Parti"2023’e doğru şehir buluşmaları" programı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in katılımıyla gerçekleşti. Programda hem Şen, hem de İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ‘Gaziantep’te sahada muhalefet ve CHP yok’ diyerek, muhalefete yüklendi. Ak Partililerin bu eleştirisine cevap veren CHP İl Başkanı Neşet Uçar ise, ‘Sizin bizi yaldızlı salonlarda, sırça köşklerde görememeniz doğal. Biz sizin sırtınızı döndüğünüz, görmezden gediğiniz Gaziantep'in fukara sokaklarında gariplerin sofrasındayız.’ dedi.



29 Eylül 2022 Perşembe
Gaziantep

 Dün Gaziantep’te AK Parti’nin"2023’e Doğru Şehir Buluşmaları" programı yapıldı. Şato restorantta düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in yarı sıra  MKYK Üyeleri Cüneyt Yüksel, Resul Kurt, İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Koordinatör Vekil Hakan Kahtalı, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Muhammed Fatih Toprak, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya, Gaziantep Milletvekillerinden Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak katıldı. 

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZKEÇECİ, CHP’YE YÜKLENDİ

Kahvaltı da ilk konuşmayı İl Başkanı Eyüp Özkeçeci yaptı. Gaziantep'in 2023 seçimlerine hazır olduğunu söyleyen Özkeçeci, "Muhalefet partisinin Gaziantep'te resmi il başkanı yok. Benden sonra kaç tane il başkanı değiştiklerini ben bile bilmiyorum. Atanmış bir il başkanı var, kongreyle gelmiş bir il başkanı yok. Yapılacak 2023 seçimlerinde yine Gaziantep kendine yakışır sonucu alacak. Gaziantep Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde alacak." dedi.  

SANDIK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanımız Türkiye'deki il başkanlarıyla belediye başkanlarıyla topladı diyen Özkeçeci,"Genel Başkanımız, burada gerekli mesajları verdi. O mesajların en önemli noktası, seçim sandıkta kazanılır arkadaşlar oldu. Sandık bizim için çok önemli. Biz burada sandığa hâkimiz. Çok şükür tüm sandık başkanlarımız görevini biliyor ve teyitliler. Sandık kurullarımızı soruşturduk. İnşallah yapılacak 2023 seçimlerinde yine Gaziantep kendine yakışır sonucu alacak. Gaziantep Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde alacak. Bizim Nurdağı'nda yüzde 74,5 oy aldık. Yine alacağız. Bu ne demek burada yaşayan seçmenin 4 tanesinin 3'ü AK Partiye oy verdi. Bizler bileğimizin hakkıyla açık ara kazanacağız. ‘’ diye konuştu.

ŞEN: BİZ SEÇİMİ ÇOKTAN BAŞLATTIK  

Özkeçeci’den sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, konuştu. 21. yüzyılın Türkiye yüzyılı olacağını belirten Şen,"Biz aslında seçimi çoktan başlattık. Bizim sevgili muhalefetimiz sürekli boş geziyor, canları sıkıldıkça 'hadi erken seçim' deyip oturup keyif çatarken biz mahallelerde, sokaklarda çalışıyorduk. Biz seçimi çoktan başlattık. Bırak erken seçimi sen seçime hazırlan." dedi. 

6'LI MASA ELEŞTİRİSİ 

Muhalefetin geleceğe dair, ülkeye dair bir şey söylemediğini aktaran Şen, şöyle devam etti:"Söyledikleri 6'lı masa. Hatırlayınız ABD Başkanı Biden'ın sözünü mealen söylüyorum, 'Türkiye'deki dostlarımızı destekleyeceğiz ve Erdoğan'ı düşüreceğiz' gibi bir söz söyledi. Bunu duyan muhalefetin 'Sen kim oluyorsun da benim ülkemin siyasetine karışıyorsun' demeleri gerekirken duymazlıktan geldiler ve sonra bir masa kuruldu. Bu masa ne masası sizce. Onların adlandırmasıyla Erdoğan'ı düşürme masası değil mi? Peki Biden ne demişti. Buradan hareketle o 6'lı masa 6'lı değil, 9'lu masa. O 6'lı masa Biden masası. O masada Biden var, PKK var, FETÖ var ve adı geçen diğer partiler var. Eğer böyle değilse çıksınlar söylesinler, reddetsinler, açıkça meydan okusunlar. 'Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı düşüreceksem ben düşürürüm' desinler. 'Seçimi kazanacaksan ben kazanacağım, hele benim ülkemin Cumhurbaşkanı, oy veririm vermem başka bir şey, sen kim oluyorsun da benim ülkemin Cumhurbaşkanını düşüreceksin' diye söylemeleri gerekir. Ama bunu duymadık, duymuyoruz." 

TÜRKİYE YÜZYILINA HİZMET EDECEĞİZ 

Yaptıkları bütün faaliyetlerin, çalışmaların, projelerin, icraatların, hizmetlerin Türkiye yüzyılına hizmet edeceğini belirten Şen, sözlerini şöyle tamamladı:"Türkiye yüzyılına doğru gidiyoruz. 21. yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak. Cumhuriyetimizin 100 yılını tamamlıyoruz, 2'nci yüzyılına geçiyoruz önümüzdeki sene. Yani seçimle Cumhuriyetimizin 2'nci yüzyılına geçiyoruz. O Cumhuriyetimizin 2'nci yüzyılı değil sadece o bir Türkiye yüzyılı. Bir dünya markası olarak bunu alın. Sadece Türkiye'yi değil dünyayı da ilgilendiren bir şey bu. Çünkü dünyaya yön veren ülkeler arasında Türkiye kendini çok net bir şekilde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gösterdi. Türkiye yüzyılı dediğimiz Türkiye'nin ve dünyanın lideri Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleşen bir şey ve biz bu seçimde tam da bunu yapacağız. Yani 'bu seçim herhangi bir seçim değil' dediğimizde aslında söylediğimiz şey klasik siyasi bir cümle değil. Önümüzdeki 100 yıllarda dünyayı yönetecek olan kuruluşu anlatmaya çalışıyoruz." 

MUHALEFET VE CHP’YE ELEŞTİRİLERE, UÇAR’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Ak Partililerin bu eleştirilerine, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar’dan cevap gecikmedi. Yapılan eleştirilerin ardından bir açıklama yapan Uçar, ‘’Ak Parti oylarının her geçen gün eriyor. Sırça köşklerde, yaldızlı salonlarda yapılan toplantılar ile iktidar, kendini kandırıyor. Gaziantep'te oyları kar gibi eriyen AKP Gaziantep örgütü, bugün bir restoranda gerçekleştirdikleri kahvaltı organizasyonunda şahsıma ve partimize sataşma gafletine düşmüş.’’ dedi.

BİZ DÜZTEPE'DE, BİZ GÖZTEPE'DEYİZ

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında tek yürek, tek bilek iktidara yürüyoruz diyen Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü:

* Biz partimizin her kademesinde görev alan 20 bin CHP'li yol arkadaşlarımızla birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında tek yürek, tek bilek iktidara yürüyoruz.

* Kendi kendilerine yaptıkları kahvaltı sofrasından bizi sahada görmediklerini iddia edenler, önce bu lafı nereden söylediklerine bir baksınlar. Baksınlar da halktan, milletten ne kadar kopuk olduklarını görsünler.

* Sizin bizi yaldızlı salonlarda, sırça köşklerde görememeniz doğal. Biz sizin sırtınızı döndüğünüz, görmezden gediğiniz Gaziantep'in fukara sokaklarında gariplerin sofrasındayız.

*Biz Düztepe'de, biz Göztepe'deyiz. Siz yaldızlı sofralarda kendinizi kandıra durun.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi