okl_WTgP5.jpg

‘Şehitkamil’de Gönül Buluşmaları’ programı kapsamında 8 Şubat bölgesindeki vatandaşlarla buluşan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, “Çünkü daha yapacak çok işimiz var. Çünkü söyleyecek çok sözümüz var. Hep birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Çok iş yapacağız. Beraber çalışacağız. Birlikte, 2023’te bu ülkenin inşallah ikinci yüz yılının kapılarını aralamış olacağız” dedi.



30 Eylül 2022 Cuma
Gaziantep

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından başlatılan ‘Şehitkamil’de Gönül Buluşmaları’ programı, periyodik olarak farklı bölgelerde sürdürülüyor. Vatandaşın derdini birebir dinlemek, anında çözüm üretmek için düzenlenen programlara yoğun katılım oluyor.

Son olarak 8 Şubat bölgesinde düzenlenen programa; AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın,  AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, muhtarlar, sandık kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Programda konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, “Şehitkamil, vatan sevdasının ne demek olduğunu en iyi manada bilir. Vatanı savunmanın ne demek olduğunu en iyi sizler bilirsiniz. 100 yıl önce Şehit Kamiller, Şahin Beyler şehit oldularsa nasıl o gün bütün Gaziantepliler bu topraklara sahip çıkmak adına canlarını ortaya koyduysa bugün de benzer bir ruh var. Farklı bir noktadan yine bu vatanın savunması, Türkiye’nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi, bağımsız ve özgür Türkiye olarak, yeni ve güçlü Türkiye olarak yoluna devam etmesi için yine Şehitkamil ne gerekirse yapıyor, 23 Haziran’da da yapacak inşallah. Bizler, Şehitkamil, Gaziantep ile gurur duyuyoruz. Bu toprakların vatan olması kadar vatan olarak sürdürülmesinin elbette bir bedeli var. Adamlar açık açık ifade ediyor. Haçlı zihniyeti bitmedi diyorlar. Bu topraklar üzerindeki emelleri bitmedi, bitmeyecek. Biz bunun farkında olarak gayretimizi sürdüreceğiz. Bunun farkında olarak ve bunu bilerek yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de elbette bu topraklar üzerinde gözleri olanlar olacak. Şu ya da şu şekilde, bölerek, parçalayarak, birbirimize düşürerek, türlü türlü yollar denenerek bu topraklarda özgür ve bağımsız bir biçimde, huzur içerisinde yaşamamamız için ellerinden gelen gayreti gösterecekler. Bunu bilerek bizler çalışacağız. Bunu bilerek Şehitkamil gayret gösteriyor. Helal olsun size. Allah, sizden razı olsun. Kolay kazanılmadı, kolay bu noktaya gelinmedi. 20 yılda neler değişti, neler yapılmadı ki. Ne yapılması gerekti de Recep Tayyip Erdoğan yapmadı, AK Parti yapmadı. Şöyle bir düşünün. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, tarımdan ulaşıma her alanda hakikaten hayallerine sığdıramayacaklarını bizler gerçekleştirdik. Sizler, gerçekleştirdiniz. Neye rağmen yapıldı? O vesayet odaklarına rağmen yapıldı. O darbeci zihniyete rağmen yapıldı. İçeriden, dışarıdan o fitnecilere karşı yapıldı. Onlara rağmen yine yapılmaya devam edecek. Çünkü daha yapacak çok işimiz var. Çünkü söyleyecek çok sözümüz var. Hep birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Çok iş yapacağız. Beraber çalışacağız. Birlikte, 2023’te bu ülkenin inşallah ikinci yüz yılının kapılarını aralamış olacağız” ifadelerini kullandı.

O MASA HİÇBİR ZAMAN YERLİ VE MİLLİ DEĞİLDİR

Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Değerli dava arkadaşlarım, bu ülkede ne zaman bir aksi hareket başlamışsa mutlaka arkasında dışardaki gavurlarla içerdeki gavurları gördük. Bir aradalar. Bunlar hiçbir zaman boş durmadılar. Gezi olayı dediler, 3 ağaç için kıyameti kopardılar. Halbuki AK Parti iktidarı döneminde 4 milyar fidan dikildi. Demek ki bunların hiçbir zaman konuları, söyledikleri değil. Gezi olaylarında, Sayın Cumhurbaşkanımız yurtdışına gitmişti. Dönüşünde, gezi olaylarının liderlerini masaya çağırdı. “Gelin, ne istiyorsunuz” dedi. Dedikleri neydi biliyor musunuz? 1-Marmaray’ı yapmayacaksın. 2-Dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı’nı yapmayacaksın. 3- 3. köprüyü yapmayacaksın, otoyolları durduracaksınız ve Kanal İstanbul’u iptal edeceksin. Söylediklerine bir baktık, karşımızda bunları istemeyen kim? Almanya’sı, Amerika’sı, Avrupa’sı. Onlar, Türkiye’nin kalkınma projelerinde ne varsa, onu istemiyorlar. Almanya’ya gittik, Berlin’e bir havalimanı yapacaklar, normal bir havalimanı, 12 yıldır hala havalimanını bitirememişler. Dünyanın en büyük havalimanını biz bir buçuk yılda bitirdik. Daha sonra Trump geldi, birinci dolar operasyonunu yaptı, ikinci dolar operasyonunu yaptı, Türkiye’de dolar bırakmadı. Sanayici makine almış, borcunu ödeyecek, dolar yoktur piyasada. Daha sonra dolar fırladı gitti, ondan sonra Trump, Cumhurbaşkanımızı neyle tehdit etti biliyor musunuz? “Bir daha yaparım ha dolar operasyonunu” diye. Trump bu tehdidi yaparken, Amerika’da seçimlere gidildi, Biden’den ses gelmeye başladı. Ne dedi, “Tayyip Erdoğan’ı darbelerle deviremeyiz, neyle devireceğiz, Türkiye’deki ahbaplarımızla devireceğiz” dedi. Şimdi ben dışardaki gavur, içerdeki gavur derken, kimse alınmasın, içerdeki ahbaplarımız diyor. Gavurun ahbabı gavurdur. Sonunda birden baktık ki tek tek birileri ortaya çıktı bir tane masa kuruldu. 6’lı masa, o masa hiçbir zaman yerli ve milli değildir. O masaya oturanlar, bütün görüşmelerini yabancı misyonlar, yabancı konsoloslar, yabancı büyükelçilerle yapıyorlar. Toplantıya gelirken, onlarla konuşuyorlar, toplantıdan kalkarken, gidip rapor veriyorlar. Bugün onların yaptığı tahribatla gavurun parasına, dolara gücümüz yetmiyor. Marmaray’ın açılışında dönemin Japonya Başbakanı dedi ki, “Dünya liderleri 100 yılda bir çıkar, bu asırda da Allah, bunu Türklere vermiş. Bu kişi de Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi” açıklamasını yaptı.

BİZ, LİDERİMİZE İNANIYORUZ, GÜVENİYORUZ

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “AK Parti kurulduğu günden bu yana buradaki simalara baktığımda çok değişik noktalarda görev yapan arkadaşlarımız var. Ne mutlu bize ki aramızda kırgınlık, küskünlük yok. Bugün; a makamındayız, yarın c makamında olabiliriz. Ama bu davaya küsmeden hep birlikte emek verdik. Çok şükür bu memleketin gidişatındaki değişikliklere bizler de destek olduk. 2001 yılında, bu memleketin halini herkes gördü. Gençlerimiz, o dönemlerde yaşananları göremediler. Bize düşen, o günleri gençlerimize anlatmak. Gençlerimiz de ders çıkarmalılar. O tarihteki sıkıntıları gideren kimdi? AK Partiydi. O zaman, şimdi içerisinde bulunduğumuz sıkıntıları da ortadan kaldıracak olan, yine AK Parti iktidarı ve bu kadrolardır. Teşekkür ediyorum. Allah, hepinizden razı olsun. İlk günkü seçimimizden şu ana kadar sandıkların başında, kendi namusunuz olarak gördünüz ve oylara sahip çıktınız. İnşallah, 2023’e giderken de hepimiz hazırlıklarımızı yapacağız. Bu işler, bir başına yapılacak işler değil. Bu iş, ekip işi. Her kademedeki arkadaşımın burada emeği var. Allah, emekleri zayi etmesin. Bizim vebalimiz var. Bizden sonraki nesillerin bizden daha rahat yaşaması ve dünya mazlumlarının daha adil bir düzen içerisinde yaşamasını sağlamak adına AK Parti iktidarının devamını sağlamamız lazım. Bugün, tabloya baktığımızda yalnızca AK Parti karşıtlığı değil, Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında birleşmiş bir güruh var. Bunların derdi, bu memlekete hizmet üretmek değil, öyle bir projeleri de yok. O zaman bizim de bunlarla bir işimiz yok. Bizim; para, pulla işimiz yok. Biz, liderimize inanıyoruz, güveniyoruz. 2023’te el ele, gönül gönüle verip Sayın Cumhurbaşkanımızı ezici çoğunluk ve milletvekili sayısıyla birlikte inşallah Beştepe’ye taşıyacağız. Ben, şu ana kadar destek veren, emeklerini esirgemeyen herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

GÜCÜNE GÜÇ KATARAK, HİZMETLERİNİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, “2002 yılında yola çıkan AK kadrolar, şükürler olsun ki 20’nci yılında durmadan, dinlenmeden hızına hız katarak, gücüne güç katarak, hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Sizlerle birlikte Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde 2023 yılında gireceğimiz seçimle hizmet kervanını en üst noktaya getireceğiz. Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, yine Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı olarak koltuğa oturtacağız. 2024 yılında da mahalli seçimlere çok daha güçlü gireceğiz. 20 yıldır her seçimde yanımızda olan çok kıymetli sandık kurulu üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz, muhtarlarımız, hanım kardeşlerimiz her zaman yanımızda. Allah, yolumuzu açık etsin, yolumuz açık olsun” açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA DİMDİK DURUYORUZ

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Varlığın da yokluğun da paylaşıldığı, külfeti paylaşanların nimete de ulaşabildiği, her şeyin adaletli paylaşıldığı, kavgaların olmadığı, nefretin olmadığı, ayırmadan, kayırmadan, bu mazlum milleti, ay-yıldızlı bayrağın altında toplayacak bir heyecanı bütün yüreğimizde yaşıyoruz. Bu heyecan için bütün ömrümüzü vermeye hazırız. AK kadrolar olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu heyecan için ömrümüzü ortaya koyduk. Değerli dava arkadaşlarım, bizler AK kadrolar olarak, mahalle başkanlarımızdan, sandık kurul üyelerimize kadar hep birlikte birlik ve beraberlikle Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duruyoruz. Biz, sizlere minnettarız. Sizler, 2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Çıktığı bütün seçimlerde ona destek oldunuz, milletimizin emaneti olan oylara sandıklarda sahip çıktınız. Allah, hepinizden razı olsun. AK Parti Şehitkamil Teşkilatı olarak Şehitkamil Belediye Başkanımız ile Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımız ile birlikte yaklaşık 3 aydır mahalle mahalle geziyoruz. Sizlerle birlikte bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. 2023’ün hazırlıklarını yapıyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, 2023 seçimleri çok zorlu geliyor, bunun hazırlıklarını yapmak zorundayız. 7 düvele karşı hep birlikte omuz omuza bir mücadele göstereceğiz. Allah’ın izniyle milletimizin iradesini; hainlere, işbirlikçilere, emperyalist güçlere kiralamış olanlara, satmış olanlara teslim etmeyeceğiz” sözlerini kaydetti.



ol_wOiTC.jpg 1 / 2

lo_Uv423.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi