sd_4T2Vp.jpg

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa yenilgisinin ardından yaptığı değerlendirmede, ev sahibi Kasımpaşa’nın maçı kazanmayı daha çok istediğini ve 3 puanı aldığını söyledi.



2 Ekim 2022 Pazar
Gaziantep

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Bulut, şunları söyledi: ‘‘Gol yiyene kadar, sahada iyi şeyler yaptığımızı söyleyemem. Golü yedikten sonra canlandık. Bir şeyler yapmaya çalıştık. Ama işte o zaman geç kalıyorsunuz. Biri atmanız, hatta kazanmak için ikiyi atmanız gerekiyor. Zaten ilk yarı sahada istediğimiz şeyleri sergileyemedik. Aslında iyi başlamıştık. Ama daha sonra bir düşüş oldu. Kopuk kopuk oynadık. Rakipten biraz uzak oynadık. Maç öncesi takımımıza, ’Bugün daha çok isteyen maçı kazanacak’ demiştim. Rakibimiz, bizden daha fazla maçı kazanmayı istedi. Ve 3 puanı aldılar. Kendilerini tebrik ediyoruz.’’ dedi.

"KÖTÜ GİDİŞATI FUTBOLCULARLA KONUŞMAMIZ GEREKİYOR"

Son haftalardaki kötü gidişat hakkında da konuşan Erol Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

* Kötü gidişatı, kendi aramızda oturup, konuşup, çözmeye çalışacağız. Galatasaray maçında iyi oynamıştık ama 10 kişiye kaybettik.

* Ümraniyespor maçında 1-0 öndeyken, son dakikada rakip penaltı kazandı. Trabzonspor maçını konuşmaya gerek bile yok, herkes neyin ne olduğunu gördü. Geçen sene de aynısı olmuştu.

* 4 hafta iyi gittik, 10 puan aldık. Ama sonrasındaki süreçte neden böyle oldu, bunu futbolcularla oturup konuşmamız lazım.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi