hh_ZUEoE.jpg

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu toplantısında seçim kararı alacağını açıklarken 'Yeniden mücadele için seçime gideceğim. Aday olmak isteyenler açıklasın. Hodri meydan' dedi.



11 Ağustos 2018 Cumartesi
Spor

Beşiktaş’ın 2018 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan başkan Fikret Orman, seçim kararı alacağını açıkladı.

Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında seçim konusuna karar verileceğini söyleyen Orman, yeni bir yönetim kurulu listesi hazırlayacağını belirtirken “Hodri meydan” dedi.

İşte Orman’ın o açıklamaları;

“Yapılacak yönetim kurulu toplantısında seçime gitme kararı alacağım. Aday olmak isteyenler çıkıp konuşur şimdi söylemek isteyenler vardır. Burası Beşiktaş Kulübü, isteyen herkes aday olabilir. Kamuoyuna ne söylemek istiyorsa gelir konuşur. Çok radikal kararlar alınması lazım. Bunları da ancak gücünü tam olarak almış bir yönetim kurulu ile yapabiliriz.”

“DİYORUM Kİ, SEÇİME GİDECEĞİZ”

“Çok kısa sürede seçime gideceğiz. Yeni liste yapacağım ve yeni listeyle aday olacağım. Borcu düşürmek için projeleri olanlar, konuşanlar için fırsat. Bunu tenkit etmek değil de, nasıl yapacaklarını anlatsınlar biz de duyma fırsatı buluruz. Diyorum ki, hodri meydan. Herkes gelsin ne söyleyeceği varsa genel kurul önüne çıksın ve genel kurul da kararını verir.”

“SÜREÇ İNSANLARI YORMUŞ OLABİLİR”

“Aslında 2019 Mayıs’ta zaten seçim olacaktı ancak erken çekme kararı aldık. Daha diri, daha heyecanlı bir yönetim kurmamız lazım. Süreç insanları yormuş olabilir. Kırgınlıklar olabilir. Ama biz burada şahsımız için değil Beşiktaş için mücadele ediyoruz.”






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi