aa_7zCbn.jpg

Genel merkezin gündeminde böyle bir isim yok dediler.



13 Kasım 2018 Salı
Gaziantep

Bilindiği üzere, CHP genel merkezinin görevlendirdiği üç kişilik heyet, geçtiğimiz Pazar günü Gaziantep’e gelmişti. İki gün şehrimizde temaslarda bulunan heyet, belediye başkanlarının tespiti için partililer, STK’lar, odalar, parti yöneticileriyle görüşmeler yaptılar.

 

PARTİ YETKİLİLERİ, CELAL DOĞAN’I SORDULAR

 

Genel merkez heyetine, parti yöneticileri, medyada Celal Doğan’ın CHP’den aday olacağı yönünde haberler çıktığını, bu nedenle çok sayıda ismin belediye başkanlık ve meclis üyeliği için başvuru yapmaktan vazgeçtiği söylendi. Heyete, genel merkezde Celal Doğan üzerinde yapılan bir çalışmanın olup olmadığı soruldu. Bu sorular üzerine heyet, genel merkezin gündeminde Celal Doğan ismi kesinlikle yoktur. Bunu her ortamda söyleyebilirsiniz dediler.

 

ÖN SEÇİM İSTENDİ

 

Ayrıca, heyete Gaziantep’te ön seçim yapılması talebi güçlü bir şekilde iletildi. İl Başkanı, ilçe başkanları, meclis üyesi aday adayları hep bir ağızdan ön seçim yapılmasını istediklerini, bu talebin rapora eklenerek, genel merkeze iletilmesi istendi.

 

HEYET ANKARA’YA DÖNDÜ

 

Ayrıca, Gaziantep’te iki gün temaslarda bulunan heyet, daha sonra Ankara’ya döndü. Heyetin Gaziantep ile ilgili bir rapor hazırlayacağı ve bu raporu genel merkeze sunacağı öğrenildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi