aa_6N38T.JPG

S.S Gaziantep Gıda İmalatçıları ve Toptancıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 2019 Yılı olağan genel kurulunda konuşan Başkanı Mehmet Şerif Türk, yeni yapılacak olan işyerlerini en kısa sürede tamamlayıp, üyelerine teslim etmek istediklerini ifade etti.



19 Ocak 2020 Pazar
Gaziantep

Şato Restoran da yapılan genel kurulun başkanlığını GATEM Esnaf ve Sanayici Birlik Başkanı Enver Bal yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra ise diğer gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinde esnaf için yapılacak olan yeni işyerleriyle ilgili bilgiler verildi.

HİÇBİR ÖNERİYİ KALDIRIP ÇÖPE ATMAYIZ

Gündem maddelerin ardından bir konuşma yapan başkan Mehmet Şerif Türk, ’’Yönetim kurulum adına siz değerli üyelerimizi selamlıyorum. Ayrıca bugün aramızda olmayan sayın Fatma Şahin başkanımıza sizler adına teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte sizlerden gelecek tüm önerilere açığız. Lütfen bizim göremediğimiz, bizim duyamadığımız, bizim bilmediğimiz şeyleri bizim ile paylaşırsanız, ofisimize gelip bir çayımızı, kahvemizi içerseniz seviniriz. Şunu bilmelisiniz ki, biz hiçbir öneriyi kaldırıp çöpe atmayız. Getirdiğiniz öneriler inşaatı ilgilendiriyorsa, öneri de bir art niyet yoksa değerlendiririz. İnşaat sektörü çok sıkıntılı bir sektör. Bizler attığımız adımlara o kadar dikkat ediyoruz ki. Emin olun ki, sizin paranızı harcarken, bir imza atarken o kadar dikkatli davranıyoruz ki, kendi paramız olsa o kadar dikkatli davranmayız. Burada üyelerimizden gelen uyarıları ve önerileri not aldık. Bizim hazırlamış olduğumuz 2020 yılı tahmini bütçe programı var. Bir arkadaşımızdan inşaatın ne zaman biteceği hususunda soru geldi. Bakın net söylüyorum. Ben her gün sabah evden çıkarken, yarabbi şu inşaatı bir an önce bitirip, üyelerimize teslim etmeyi nasip eyle diye dua ediyorum. Ve, yönetimdeki arkadaşlarım da en az benim kadar hassas davranıyorlar. Çünkü niye? İşin süresi uzadıkça, o kadar sizlere maliyet getiriyor. Bu maliyetler, şu anda ülkenin içinde bulunduğu şartlardan o kadar etkileniyor, o kadar değişken bir yapıya sahip ki. O nedenle inşaatı iyi bir bütçe ile biran önce bitirebilirsek, sizlerin cebinden fazla para çıkmamış olur. Tüm hassasiyetimiz bunun içindir. Bize iyi bir bütçe desteği verdiğiniz için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Başkan Şerif Türk’ün konuşmasının ardından konuşan divan başkanı Enver Bal ise, genel kurul da alınan kararların esnafa, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.



ll_WvSzr.JPG 1 / 6

nn_VIlW2.JPG 2 / 6

kk_vE84T.JPG 3 / 6

hh_OaJmH.JPG 4 / 6

oo_KY281.JPG 5 / 6

uu_Xxtn7.JPG 6 / 6

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi