kml_pJPLY.jpg

Dün Gaziantep Üniversitesi’ndeki temel atma törenine katılmayan kent protokolü, günün akşamına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun oğlunun nikâhında buluştu.



14 Temmuz 2024 Pazar
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi kan kaybetmeye devam ediyor. Arif Özsağır’ın rektörlüğe gelmesinin ardından kent ile irtibatını neredeyse tamamen koparan üniversitenin dün yapılan temel atma törenine, Vali Kemal Ceber dışında kent protokolünden kimse katılmamıştı.

NİKÂHTA BULUŞTULAR

Gaziantep’in en eski, en köklü, en büyük üniversitesinin yeni kütüphanesinin temel atma törenine katılmayan protokol üyeleri, dün akşam Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun oğlunun nikâhında buluşması dikkat çekti.

ÖZSAĞIR GİTMEDEN DURUMUN DÜZELMESİ BEKLENMİYOR

Rektör Özsağır, göreve geldiği günden itibaren üniversitede neredeyse mağdur etmediği kimse kalmamış, bu nedenle kent protokolü üniversite ve Özsağır ile iplerini tamamen koparmıştı. Şöyle ki, geçtiğimiz aylarda kentimize açılışlar için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, ’Rektörden şikayet mi var?’ diye sormuş, Şahin ise, ’Çok fazla çok fazla. Tam bir deli’ cevabını vermişti. İşte bu nedenlerle üniversite ile kent protokülün arasının ancak Özsağır’ın rektörlükten gitmesinin ardından düzelebileceği belirtiliyor.



lp_O4B1L.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi