gh_65NuW.jpg

Bir hafta önce, gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt, Erzin Belediyesi’ni aradı ve Burnaz Plajı’na girişte alınan ücretin hukuki dayanağını sordu. Ancak, Bozkurt’a aradan geçen sürede, dönüş yapılmadı.



19 Eylül 2024 Perşembe
Gaziantep

Erzin Belediyesi’nin Burnaz Plajı’na girişte aldığı kişi başı 50 TL’lik ücret ile ilgili sessizliği sürüyor. Geçtiğimiz günlerde, gazetemiz sahibi Mehmet Bozkurt, ailesi ve yakınları ile birlikte, Hatay’ın Erzin ilçesine gitmiş, burada Burnaz Plajı’nda tatil yapmak ve denize girmek istemişti. Ancak, plaj girişinde ücret talep edilmesi nedeniyle, iki defa plaja jandarma gelmiş ve tutanak tutmuştu. Bozkurt, girişte alınan ücretin yasal olmadığını belirtmiş, bu nedenle ücret vermeyi kabul etmemişti.

ERZİN BELEDİYESİ’NDEN SES YOK

Bozkurt, geçtiğimiz günlerde yaşadığı olayın ardından, Erzin Belediyesi’ni aradı ve alınan ücretin yasal olup olmadığına dair bilgi istedi. Ancak, aradan bir hafta geçmesine rağmen, belediyeden Bozkurt’a dönüş yapılmadı.

SUÇ DUYURUSU YAPACAK

Anayasa ve kıyı kanununa göre, halkın kıyılardan eşit ve serbestçe yararlanma hakkı var. Ancak, bu hakkın Erzin Belediyesi ve plajdaki personeli tarafından engellendiğini düşünen Bozkurt ve kardeşi Türk Eğitim Dünyası Gazetesi sahibi Servet Bozkurt, önümüzdeki günlerde savcılığa giderek, plaja ve denize girişini engelleyen belediye personeli ve ilgili kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunacak.

YAPACAKLARI SAVUNMA YOK

Belediyenin bilgi vermemesini eleştiren gazetemiz sahibi Bozkurt, belediyenin yapacak savunması ve söyleyeceği sözü olmadığını, bu nedenle kendilerine dönüş yapılmadığını belirtiyor ve bu işin peşini bırakmayacaklarını ifade ediyor.



df_cPB7W.jpg 1 / 4

df_e2iA9.jpg 2 / 4

df_9cS1W.jpg 3 / 4

fg_xEt8P.jpg 4 / 4




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi