mk_egb19.jpg

Yaklaşık üç hafta önce açılışı yapılan Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nin henüz tam olarak hizmete girmediği, hastanenin akıbetinin ne olacağı merak konusu.



27 Eylül 2024 Cuma
Gaziantep

Arif Özsağır göreve geldikten sonra, depo olarak tasarlanan ve kaba inşaatı biten binayı, onkoloji hastanesine dönüştürdü. Bina, depo olarak planlandığı için, statik projesinin dahi olmadığı belirtilirken, o binanın hastaneye çevrilmesi için büyük paralar harcanmıştı.

RESMİ AÇILIŞA PROTOKOLDEN KATILAN OLMAMIŞTI

Yaklaşık üç hafta önce açılışı yapılan hastanenin açılışına kent protokolünden kimse katılmamış, hal böyle olunca, Özsağır ve üniversite yöneticileri, açılış kurdelesini kesmek zorunda kalmıştı.

SADECE KEMOTERAPİ HİZMETİ VERİLİYOR

Açılış sonrası söz konusu hastane günlerce kapalı kalmış, daha sonra ise sadece ayakta kemoterapi hizmeti verilmeye başlanmıştı. Bugün itibariyle hastanenin hala tam kapasiteyle hizmet vermediği belirtiliyor.

AKIBETİ BELİRSİZ

Hastanenin henüz tam hazır olmadığı, eksiklerinin tam olarak giderilmediği belirtiliyor. Yeni yapılan hastanenin akıbetinin ne olacağı belirsizliğini korurken, söz konusu sağlık kuruluşunun ruhsatının ve gerekli izinlerinin olup olmadığı merak konusu.

YENİ YÖNETİMİN ÜZERİNE Mİ BIRAKILACAK?

Rektör Özsağır ve üniversite yönetiminin, göstermelik açılış ile reklamını yaptığı hastanenin, tam kapasite hizmet vermesi işini yeni atanacak rektör ve yönetimine bıraktığı söyleniyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi