cv_Kc560.jpg

Arif Özsağır döneminin adeta simgesi haline gelen ve belediye tarafından defalarca mühürlenen yapıdan gelen son görüntü, kafalarda soru işareti bıraktı.



1 Ekim 2024 Salı
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi rektörlüğüne geldikten sonra hemen hemen her yeri ranta açmak için gözünü karartan Arif Özsağır, hastane yan tarafında bulunan boş alana, demir ayak ve saçlardan oluşan bir yapı yapmıştı. Ancak, Özsağır’ın bu hamlesinin ardından, Şehitkâmil Belediyesi yapıyı defalarca mühürlemişti.

ÖN CEPHELERİ AÇIKTI, DAHA SONRA KAPATILDI

Ayrı ayrı bölümlerden oluşan yapının, önce ön cephesi açıktı. Aylar sonra, saçlarla ön cephesi de kapatıldı. Kimse, neden kapatıldığını anlamadı ve merak etti. Ta ki, düne kadar.

YÜZLERCE PAKET MALZEME KONULMUŞTU

Dün, gazetemize orada hareketlilik olduğu bilgisi geldi. Bu bilginin ardından bölgeye giden arkadaşlarımız, bir kamyon ile o yapıya malzeme indirildiğini gördü ve bu durumu fotoğrafladı.

MÜHÜRLENMİŞ YERE NASIL DOKUNULABİLİYOR?

Daha geçtiğimiz günlerde Şehitkâmil Belediyesi, söz konusu yapıyı yeniden mühürlemiş, mühürleme işleminde bizzat başkan Umut Yılmaz’da yer almıştı. O işlemin ardından dün birilerinin o alana malzeme indirmesi, ‘Mühürü takan yok mu?’ sorularını akıllara getirdi.

GEREKEN İŞLEM YAPILACAK MI?

Bu gelişmelerin ardından Şehitkamil Belediyesi, mühürleme işlemine rağmen orayı kullanan kişiler ve sorumlular hakkında gereken işlemleri yapıp yapmayacağı merak konusu.



vb_PuWn9.jpg 1 / 6

cv_o1R2e.jpg 2 / 6

cv_36274.jpg 3 / 6

ok_Xl7UI.jpg 4 / 6

cv_13Fxs.jpg 5 / 6

cv_QAo7j.jpg 6 / 6




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi