df_1Xz6V.jpg

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan Güzelvadi Konutları yan tarafına kamyonlarca enkaz boşaltıldı. Aylardır o enkazlar orada duruyor. Vatandaş yazın kapı pencere açamadıklarını, toz yutmaktan usandıklarını belirtiyor. Ancak, bu görüntüler pek kimsenin umurunda değil.



6 Ekim 2024 Pazar
Gaziantep

Mehmet Tahmazoğlu’nun belediye başkanlığı döneminin simgelerinden birisi beton, enkaz ve kötü görüntüler. Son yıllarda Şahinbey’de hemen hemen her yerde enkazlara, atıl durumdaki evlere ve binalara rastlayabilirsiniz. Belediye her ne kadar kentsel dönüşüm yapıyoruz dese de, ilçedeki görüntüler, pek savaş bölgelerinden farklı değil.

KAMYONLARCA ENKAZ BOŞALTILDI

İlçede bulunan Güzelvadi Konutları’nın yan tarafına kamyonlar dolusu enkaz boşaltıldı. Aylardır o enkazlar boş alanda atıl halde dururken, enkazlardan çıkan tozlar, pis kokular, çevre vatandaşının sağlığını olumsuz yönde etkiliyor.

DERE DOLDURULACAĞI SÖYLENİYOR

O enkazların boşluk olan bir alanı doldurmak için  getirildiği, ancak aylardır doldurma işleminin yapılmadığı belirtiliyor.

VATANDAŞ İSYAN EDİYOR

Konutlarda ve çevrede oturan vatandaşlar, aylardır pis koku ve toz yutmaktan usandıklarını belirtiyorlar ve söz konusu enkazların bir an önce kaldırılmasını istiyorlar.



df_1l807.JPG 1 / 3

df_P3mHy.JPG 2 / 3

df_IbMVP.JPG 3 / 3

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi